Survivor 4 - αποκάλυψη: "Η παραγωγή έχει δώσει οδηγίες σε έναν παίκτη να το παίξει κακός"

Ποιος να είναι άραγε... ποιος...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - αποκάλυψη:

Το πρωί της Τετάρτης, η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό μας είπε κάτι για το Survivor 4 που λίγο πολύ όλοι είχαμε ακούσει, όλοι ξέραμε.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 δήλωσε: «Μου ήρθε μια πληροφορία χθες το βράδυ, ότι υπάρχει ένας παίκτης που του είχαν δώσει συγκεκριμένες οδηγίες από την παραγωγή να κάνει τον… κακό! Τι μου μεταφέρθηκε λέω»!

Και υπογράμμισε πως αυτό φάνηκε και στο τρέιλερ του παίκτη για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο δε Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε πως ενδεχομένως να πρόκειται για τον Περικλή Κονδυλάτο, καθώς αυτό δείχνει με τη συμπεριφορά του.

Βέβαια, να τονίσουμε πως οι αποκαλύψεις για το Survivor δεν σταματάνε σήμερα! Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως η Ελίζαμπεθ Ελέτσι διατηρούσε σχέση με πασίγνωστο τραγουδιστή!

Οι αποκαλύψεις που έγιναν στο Πρωινό για το Survivor

Survivor 4 spoiler 20/1: Ποιος παίκτης φεύγει σήμερα

Σήμερα 20/1 το επεισόδιο του Survivor θα είναι κάτι παραπάνω από ανατρεπτικό αφού θα παρακολουθήσουμε ακόμα μια αποχώρηση από την ομάδα των Κόκκινων και εννοείται πως το Youweekly.gr έχει όλες τις πληροφορίες για το τι θα συμβεί.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι και μέσα 100%, υποψήφιοι προς αποχώρηση μέχρι στιγμής είναι η Ανθή Σαλαγκούδη - η οποία μάλιστα είναι και πολύ ψυχολογικά ριγμένη - και ο Περικλής Κονδυλάτος.

Το Youweekly.gr μέχρι στιγμής έχει βγει σωστό σε όποια πληροφορία έχει δώσει στους πιστούς αναγνώστες του για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Έτσι θα συμβεί και σήμερα, πιστεύουμε...

Όπως σας είχαμε πει και την προηγούμενη εβδομάδα που τελικά δεν έγινε καμία αποχώρηση την τελευταία στιγμή από την ομάδα των Διάσημων, η Ανθή Σαλαγκούδη έχει μεγάλο κοινό και θα έβγαινε η πιο αγαπημένη παίκτρια παρά το γεγονός πως η ομάδα της την είχε ψηφίσει προς αποχώρηση.

Survivor 4 spoiler 20/1 ποιος φεύγει

Αυτή την φορά, λοιπόν, που θα αναμετρηθεί με την Περικλή Κονδυλάτο, μέχρι στιγμής οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η Ανθή για πολλοστή φορά θα επιβιώσει μέσα σε αυτό το παιχνίδι.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και εφόσον δεν έχουμα ξανά καμία έκπληξη και ακυρωθεί η αποχώρηση, η Σαλαγκούδη παραμένει και από το Survivor θα αποχωρήσει ο Περικλής Κονδυλάτος. Αν προκύψει τρίτος υποψήφιος και είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος ή η Σοφία Μαργαρίτη, τότε μπορεί να έχουμε ανατροπές.

Επαναλαμβάνουμε, όμως, πως αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες που μας έχουν δοθεί από τον Άγιο Δομίνικο! Για τα σίγουρα αποτελέσματα θα επανέλθουμε μέσα στην ημέρα.

Συντονιστείτε!