Πρωινό: Χαμός με Ουγγαρέζο - Περρή: «Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι επαγγελματίας παρουσιάστρια και ηθοποιός»

Ανέβηκαν οι τόνοι στο πλατό! Όλα ξεκίνησαν από την Insragrammer Μαριπόζα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό: Χαμός με Ουγγαρέζο - Περρή: «Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι επαγγελματίας παρουσιάστρια και ηθοποιός»

Χαμός επικράτησε στο Πρωινό όταν όλη η ομάδα ξεκίνησε να σχολιάσει το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4. Αφορμή για να τσακωθούν οι δυο παρουσιαστές Βαγγέλης Περρής και Δημήτρης Ουγγαρέζος, στάθηκε η Μαριπόζα και η Άννα Μαρία Βέλλη και οι.. επαγγελματικές τους ιδιότητες.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Περρής διαφώνησε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο πως η Έλενα Κρεμλίδου είναι instagrammer, λέγοντας πως είναι ειρωνικό.

Για αυτό το λόγο τσακώθηκαν Περρής και Ουγγαρέζος στο Πρωινό

«Οι followers στο Instagram είναι η επαγγελματική της ιδιότητα» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την Μαριπόζα, με τον Βαγγέλη Περρή να απαντά «Κάνεις λάθος! Άλλον διάλογο άκουσες. Κάτσε ρε Δημήτρη. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Προφανώς δεν είναι δουλειά της το Instagram, είναι το εργαλείο της. Λέμε ότι είναι Instagrammer, αλλά η δουλειά της δεν είναι το Instagram. Δεν είναι σωστό να ειρωνευόμαστε έναν άνθρωπο. Κάνεις λάθος», είπε αρχικά μεταξύ άλλων.

Πρωινό Ουγγαρέζος Περρής τσακωμός για Survivor

Ενώ, στην συνέχισε ενοχλημένος από τις φωνές και που δεν μπορούσε να γίνει μια ήρεμη συζήτηση «Αυτό που κάνουμε τώρα είναι ένας άκαμπτος λαϊκισμός, δεν ακούει κανείς τον άλλον... Η Άννα Μαρία Βέλλη δεν καμία είναι ανεπάγγελτη, όπως παρουσιάστηκε ειρωνικά προηγουμένως. Είναι επαγγελματίας παρουσιάστρια και ηθοποιός. Γιατί γελάς ρε συ Δημήτρη;»

Τότε ο Δημήτρη Ουγγαρέζος απάντησε «Βαγγέλη μου δεν θέλω να σου απαντήσω. Μπορείς να συνεχίσεις. Επειδή έχεις τα σκήπτρα της αξιοπρέπειας στην τηλεόραση, ολοκλήρωσε γιατί εμείς σου βρωμίζουμε τον λόγο. Εσύ βλέπεις άλλο Survivor. Ποια ιδιότητα; Σε μια παράσταση έχει παίξει και για αυτή σχολιάστηκε επειδή ήταν η νικήτρια του GNTM. Μη τρελαίνεσαι. Δεν είναι και η Κατίνα Παξινού. Εγώ τη γνώρισα ως ραδιοφωνική παραγωγό. Για να καταλάβεις που κολλάει το ανεπάγγελτη» απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Τι γράφουν βιογραφικά σημειώματα για την Άννα Μαρία Βέλλη στο διαδίκτυο;

Γεννήθηκε στη Σίφνο, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και ζει στην Αθήνα.

Είναι youtuber και ηθοποιός. Στο youtube θα τη βρείτε ως Ami Yami. Έχει παίξει σε θεατρικές παραστάσεις, έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές και είναι και ραδιοφωνική παραγωγός.