Survivor 4 - spoiler: Στη δημοσιότητα οι κομμένες σκηνές από το συμβούλιο του νησιού

Όσα δεν είδαμε στον αέρα του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - spoiler: Στη δημοσιότητα οι κομμένες σκηνές από το συμβούλιο του νησιού

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά η Κόκκινη ομάδα έχασε το αγώνισμα της ασυλίας στο Survivor 4, με αποτέλεσμα να βρεθεί στη δύσκολη θέση και να ψηφίσει έναν συμπαίκτη προς αποχώρηση, στο πλευρό της Ανθής Σαλαγκούδη.

Όλη η ομάδα ωστόσο, ήξερε ποιον θα ψηφίσει και δεν ήταν άλλος από τον Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος μάλιστα, έχει φέρει και πολλές εντάσεις στην καλύβα, λόγω της συμπεριφοράς του.

Στο συμβούλιο του νησιού λοιπόν, μίλησαν αρνητικά προς το πρόσωπο του όλοι οι συμπαίκτες του, ενώ από την πλευρά του ο Περικλής, δήλωσε ότι δε νιώθει τίποτα κι ότι το περίμενε να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή «Love it», προβλήθηκε ένα βίντεο με τις κομμένες σκηνές από τη χθεσινοβραδινή ψηφοφορία.

Survivor spoiler 20/1: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου

Survivor 4 spoiler

Τετάρτη σήμερα, 20/1, και έχουμε αγώνα επάθλου στο Survivor αλλά και αποχώρηση ενός παίκτη! Αφού ήδη το Youweekly.gr έχει αποκαλύψει στους αναγνώστες του ποιος παίκτης από την ομάδα των Κόκκινων θα φτιάξει βαλίτσα και θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, πάμε να δούμε ποια ομάδα θα κερδίσει και θα... φάει, καθώς πρόκειται για έπαθλο φαγητού.

Το Youweekly.gr από την έναρξη του Survivor 4 μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει μέρα που να μην έχει δώσει spoil, δεν υπάρχει μέρα που να έχει πέσει έξω, δεν υπάρχει μέρα που να μην έχει μεταφέρει αποκλειστικά παρασκήνια από τον Άγιο Δομίνικο που μετά τα παίρνουν οι άλλοι και τα παρουσιάζουν δικά τους!

Οι πληροφορίες που έχουμε έρχονται κατευθείαν από εκεί γι' αυτό και δεν χωρούν αμφισβήτηση.

Σήμερα θα παρακολουθήσουμε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο καθώς, όπως θα δείτε και στο trailer παρακάτω, θα υπάρξει έντονος καυγάς με Μπλε και Κόκκινους στο συμβούλιο του νησιού πριν από την αποχώρηση! Συγκεκριμένα ο Τριαντάφυλλος θα έρθει σε μια απίστευτη κόντρα με τον Τζέιμς!

Όσον αφορά το πια ομάδα θα φτάσει σαν παρατηρήτρια στο συμβούλιο του νησιού επειδή προηγουμένως θα έχει κερδίσει στο στίβο μάχης, είναι πολύ νωρίς να σας το μεταφέρουμε! Πάντως οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ούτε σήμερα θα υπάρξει ανατροπή. Ωστόσο, συντονιστείτε γιατί, όπως πάντα, λίγο πριν το σημερινό επεισόδιο θα σας έχουμε την απάντηση!

Δείτε το σημερινό trailer του Survivor