Survivor 4: Θίχτηκε η Μαριπόζα με Τριαντάφυλλο και Ασημίνα - "Εγώ της έδινα συμβουλές"

Πανικός

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Θίχτηκε η Μαριπόζα με Τριαντάφυλλο και Ασημίνα -

Με το καλημέρα σας στο σημερινό Survivor ξεκίνησε ένας διάλογος των μαχητών για την χθεσινή συζήτηση στο συμβούλιο του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα η Μαριπόζα θίχτηκε με τα λόγια του Τριαντάφυλλου και της Ασημίνας που την ειρωνεύτηκαν για τους followers της και έκρινε το γεγονός πως μίλησε και φέρθηκε απότομα στην Σοφία που είναι και μάνα.

Έξαλλη λοιπόν ήταν η Μαριπόζα αφού όπως είπε η ίδια, όταν η Ασημίνα μπήκε στο παιχνίδι, ζήτησε την βοήθεια της για τους στόχους και η Μαριπόζα της έδινε συμβουλές.

Έτσι δεν καταλαβαίνει τώρα την ειρωνεία της πρώην συμπαίκτριας της.

Τέλος, οι Μαχητές για ακόμα μια φορά παραπονέθηκαν για τα τρόφιμα που τους επέστρεψαν οι πρώην Διάσημοι λέγοντας πως είναι λιγότερα από αυτά που θα έπρεπε. Ενώ ξέρουμε και ποιος θα αποχωρήσει!

Δείτε όσα δήλωσε η Μαριπόζα

Survivor spoiler 20/1: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου

ετάρτη σήμερα, 20/1, και έχουμε αγώνα επάθλου στο Survivor αλλά και αποχώρηση ενός παίκτη! Αφού ήδη το Youweekly.gr έχει αποκαλύψει στους αναγνώστες του ποιος παίκτης από την ομάδα των Κόκκινων θα φτιάξει βαλίτσα και θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, πάμε να δούμε ποια ομάδα θα κερδίσει και θα... φάει, καθώς πρόκειται για έπαθλο φαγητού.

Το Youweekly.gr από την έναρξη του Survivor 4 μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει μέρα που να μην έχει δώσει spoil, δεν υπάρχει μέρα που να έχει πέσει έξω, δεν υπάρχει μέρα που να μην έχει μεταφέρει αποκλειστικά παρασκήνια από τον Άγιο Δομίνικο που μετά τα παίρνουν οι άλλοι και τα παρουσιάζουν δικά τους!

Οι πληροφορίες που έχουμε έρχονται κατευθείαν από εκεί γι' αυτό και δεν χωρούν αμφισβήτηση.

Σήμερα θα παρακολουθήσουμε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο καθώς, όπως θα δείτε και στο trailer παρακάτω, θα υπάρξει έντονος καυγάς με Μπλε και Κόκκινους στο συμβούλιο του νησιού πριν από την αποχώρηση! Συγκεκριμένα ο Τριαντάφυλλος θα έρθει σε μια απίστευτη κόντρα με τον Τζέιμς!

Όσον αφορά το ποια ομάδα θα φτάσει σαν παρατηρήτρια στο συμβούλιο του νησιού επειδή προηγουμένως θα έχει κερδίσει στο στίβο μάχης η απάντηση είναι μια: ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΛΕ! Καμία ανατροπή δεν θα υπάρξει! Η μπλε ομάδα για ακόμα μια φορά θα κερδίσει το έπαθλο και θα αφήσει με άδειο στομάχι τους Κόκκινους... Πάλι καλά που άλλαξαν τις ομάδες να υπάρχει πιο ενδιαφέρον... Γελάμε τώρα, γελάμε...