Αννίτα Ναθαναήλ: «Το Nomads ήταν πιο φτιαχτό σε σχέση με το Survivor»

Έκανε αποκαλύψεις στην εκπομπή Πάμε Δανάη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αννίτα Ναθαναήλ: «Το Nomads ήταν πιο φτιαχτό σε σχέση με το Survivor»

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε στην εκπομπή, Πάμε Δανάη. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην συμμετοχή της στο Nomads, αποκαλύπτοντας πως σε σύγκριση με το Survivor, ήταν πιο φιαχτό.

«Οι συνθήκες στα παιχνίδια επιβίωσης είναι πολύ πιο δύσκολες από ό,τι φαντάζεται ο κόσμος. Ο κόσμος δεν μπορεί να διανοηθεί, επειδή επίτηδες φυσικά δημιουργούν αυτές τις συνθήκες, πόσο επηρεάζει αυτή η ακραία πείνα πέρα από κάθε λογική. Κάποια στιγμή το εγκατέλειψα κιόλας, γιατί είπα ότι δεν αξίζει, οι συνθήκες του παιχνιδιού όπως ήταν στο δικό μας το παιχνίδι», είπε αρχικά, όταν ρωτήθηκε για τις συνθήκες που επικρατούν στα reality επιβίωσης.

«Δεν μπορώ να πω το ίδιο για το Survivor, είναι πιο αυθεντικό σαν κόνσεπτ. Δηλαδή, ο τρόπος επιβίωσης στο Survivor θεωρώ ότι θα έπρεπε να το είχα ζήσει, να το είχα περάσει. Για το δικό μας παιχνίδι δεν μπορώ να πω ακριβώς το ίδιο, ήταν λίγο πιο φτιαχτό εκείνη την εποχή», ολοκλήρωσε.

Λίγα λόγια για την Αννίτα Ναθαναήλ

Η Αννίτα Ναθαναήλ έχει σπουδάσει σχέδιο κοσμήματος και Τέχνη στο Λονδίνο. Μιλάει πέντε γλώσσες και στο παρελθόν έχει εργαστεί ως παρουσιάστρια στον AΝΤ1 και στο κανάλι SevenΧ.

Αννίτα Ναθαναήλ Nomads

Το 2000 γνώρισε τον Κρις Χάμπερτ (Αμερικανό πρώην επαγγελματία πολίστα), με τον οποίο απέκτησαν δύο κόρες που πλέον είναι στην εφηβεία. Με το σύζυγο της έχουν δημιουργήσει μια εταιρεία επισκευής για smartphones και PCs. Η Αννίτα Ναθαναήλ πέρσι κυκλοφόρησε τη δική της σειρά με αξεσουάρ για κινητά τηλέφωνα.

Προτεραιότητα για την Αννίτα είναι η οικογένεια. Οι δύο κόρες της μόλις άκουσαν για το Nomads της είπαν: «μαμά, μην τολμήσεις και δεν πας».