ΣΚΑΙ: Άννα Μαρία Βέλλη και Ανθή Σαλαγκούδη γνωριζόντουσαν πριν το Survivor 4

Είχαν προβλέψει τη συμμετοχής τους στο ριάλιτι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Άννα Μαρία Βέλλη και Ανθή Σαλαγκούδη γνωριζόντουσαν πριν το Survivor 4

Η Άννα Μαρία Βέλλη και η Ανθή Σαλαγκούδη ήξεραν η μια την άλλη πριν από το Survivor 4, αφού συμμετείχαν στην ίδια εκπομπή του ΣΚΑΙ. Αυτό που επίσης δεν γνωρίζουμε είναι πως υπάρχει ένα βίντεο που όπως γράφεται είναι προφητικό για τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο του 2018, η δημοσιογράφος είχε αντικαταστήσει την Αθηναΐς Νέγκα στην εκπομπή Rodeo, λόγω γέννας.

Άννα Μαρία Βέλλη Ανθή Σαλαγκούδη Survivor 4

Πριν μάλιστα αποχωρήσει η παρουσιάστρια, μαζί με τον Βαγγελη Περρή και την Άννα Μαρία Βέλλη, είχαν φτιάξει ένα βίντεο αλά Survivor, στο οποίο ψήφιζαν την Ανθή Σαλαγκούδη να πάρει την θέση της.

Λέτε να είχαν προβλέψει και οι δυο την συμμετοχή τους στο παιχνίδι;! Πάντως σίγουρα, η Ανθή τότε που να ήξερε ότι θα γινόταν όλος αυτός ο χαμός με τον πατέρα της...

Η Σαλαγκούδη εκτός της Βέλλη γνωριζόταν πριν το Survivor και με τον Κονδυλάτο

Όσο περνάνε οι ώρες και οι μέρες έρχονται στο φως περισσότερες πιπεράτες πληροφορίες για τους παίκτες του Survivor 4. Μια από αυτές είναι και η γνωριμία του Περικλή Κονδυλάτου και της Ανθής Σαλαγκούδη.

Την αποκάλυψη αυτή την έκανε ο Βασίλης Ζούλιας στην εκπομπή Ευτυχείτε το πρωί της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα ο γνωστός σχεδιαστής μόδας τόνισε πως η Ανθή Σαλαγκούδη είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ καλό παιδί τονίζοντας πως γνωρίζονται πολύ καλά διότι στενός φίλος του ίδιου, αλλά και του Περικλή Κονδυλάτου, είναι ο... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr

Αλλάζει ο τρόπος ψηφοφορίας μετά το σκάνδαλο με την Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor 4

Συγκεκριμένα η είδηση πως η Ανθή Σαλαγκούδη βγήκε στο χθεσινό επεισόδιο η πιο δημοφιλής παίκτρια έφερε τα πάνω κάτω και σύμφωνα με ρεπορτάζ που παίχτηκε το πρωί της Πέμπτης στο Πρωινό ο ΣΚΑΙ ανέφερε πως δεν μπορεί να παρεμβεί στην ψηφοφορία και ούτε το έχει κάνει ποτέ. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας δεν μπορούν να βγουν στην δημοσιότητα.

Ωστόσο, για να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά από την άλλη εβδομάδα... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr