Survivor trailer 24/1: Σε άσχημη ψυχολογία η Σοφία - Μπαίνουν δυο νέες παίκτριες

Δράμα στο δράμα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor trailer 24/1: Σε άσχημη ψυχολογία η Σοφία - Μπαίνουν δυο νέες παίκτριες

Κι ενώ οι πληροφορίες για επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor κάνουν τον γύρο του διαδικτύου ο ΣΚΑΙ πρόβαλλε το trailer για το επεισόδιο που σήμερα, Κυριακή 24/1!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, λοιπόν, η Survivor εβδομάδα θα ξεκινήσει με δυο νέες προσθήκες στις ομάδες. Η μία θα είναι η Βαλέρια Χοψονίδου, για την οποία το Youweekly.gr σας είχε γράψει καιρό τώρα, και η άλλη μια νέα... μαχήτρια που τα στοιχεία της δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά αλλά ξέρετε πως τίποτα δεν μας ξεφεύγει, οπότε όσον αφορά αυτό θα επανέλθουμε...

Από το σημερινό επεισόδιο, εννοείται πως δεν θα έλειπε το δράμα γιατί... ξέρουμε όλοι πως έτσι τσιμπάει το τηλεοπτικό κοινό και γίνονται τα νούμερα τηλεθέασης.

Αυτή την φορά θα απασχολήσει πολύ, λοιπόν, η θλιβερή ιστορία της Σοφίας Μαργαρίτη. Κάποιος καυγά με πρόσωπα τόσο από την αντίπαλη ομάδα όσο κι από την δική της θα σταθεί αφορμή για να αποκαλύψει πως στην Αθήνα για να πάρει το αεροπλάνο και να φύγει για Άγιο Δομίνικο, έφτασε με δανεικά, αφού εγκαταλείποντας τα Τρίκαλα πούλησε κάποια κοσμήματά της.

Επίσης, η Σοφία θα ξεσπάσει σε κλάματα και θα αποκαλύψει πως είναι πολύ συντετριμμένη ψυχολογικά που τόσο καιρό είναι μακριά από τα παιδιά της, κάτι που τόσο καιρό νιώθει αλλά το έχει κρύψει καλά από τις κάμερες κι από τους γύρω της.

Το πιο σημαντικό κομμάτι για ακόμα μια φορά θα είναι ο στίβος, που θα κυμαίνεται στα ίδια χαρακτηριστικά με τους υπόλοιπους και θα απαιτεί αντοχή, ταχύτητα και στόχο. Στο trailer θα δείτε τους Κόκκινους να πανηγυρίζουν αρκετές φορές, κάτι που μας δίνει την εντύπωση πως ίσως και να υπάρξει επιτέλους κάποια ανατροπή!

Το Youweekly.gr, όπως κάθε φορά, έτσι κι αυτή θα επανέλθει με την διαρροή του για το ποια ομάδα θα κερδίσει την συγκεκριμένη μάχη! Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν...

Δείτε το trailer του Survivor για το επεισόδιο της Κυριακής 24/1