Αγγελική Λάμπρη: «Έφυγα την κατάλληλη στιγμή από το Survivor 4»

«Με στεναχωρεί αυτό που βλέπω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική Λάμπρη: «Έφυγα την κατάλληλη στιγμή από το Survivor 4»

Η Αγγελική Λάμπρη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love it, όπου μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor 4, ενώ σχολίασε και τα όσα έχουν σημειωθεί μέχρι σήμερα στον Άγιο Δομίνικο και στις δυο ομάδες.

Συγκεκριμένα, η επιτυχημένη ηθοποιός - η οποία πήρε αρκετά λεφτά - έκανε αποκαλύψεις και δεν δίστασε να μιλήσει για τις συμπεριφορές των παικτών.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως έφυγε την κατάλληλη στιγμή από το παιχνίδι, καθώς δεν της αρέσει καθόλου αυτό που βλέπει. Δηλαδή, οι τσακωμοί ανάμεσα σε παίκτες και συμπαίκτες.

Όπως αποκάλυψε, τις 2 εβδομάδες που βρισκόταν στο Survivor 4, δεν υπήρχαν εντάσεις ανάμεσα στους Διάσημους.

Survivor 4: Η πρώτη ανάρτηση της Αγγελικής Λάμπρη μετά την αποχώρησή της

Λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4, η Αγγελική Λάμπρη αποφάσισε να κάνει την πρώτη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μαζί με έναν απολογισμό για τα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο.

Η ηθοποιός δεν πρόλαβε να ζήσει την αλλαγή των ομάδων στο Survivor, καθώς ήταν η δεύτερη παίκτρια που αποχώρησε από την ομάδα των άλλοτε Διάσημων.

Αφού έκανε λοιπόν ένα πέρασμα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, θέλησε να πει δύο λόγια και στα social media της.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την αξέχαστη εμπειρία που έζησα! Ε ναι λοιπόν ,έφτασα μέχρι τον Άγιο Δομίνικο, έκανα μια τρέλα δοκιμάζοντας τα όρια μου! Ένα παιχνίδι ήταν ,η ζωή μας ολόκληρη είναι ένα παιχνίδι.....Ας την ζούμε λοιπόν και ας την απολαμβάνουμε με όλη μας την ψυχή!!! Καλή χρονιά να έχουμε!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η ηθοποιός.

Survivor Αγγελική Λάμπρη

Οι πρώτες δηλώσεις της Αγγελικής Λάμπρη μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4

Μίλησε για τις συνθήκες στο νησί, την πείνα, την εξαθλίωση αλλά και για την Κάτια Ταραμπάνκο, φυσικά.

"Πριν μπούμε στο συμβούλιο ήξερα ότι θα αποχωρήσω. Δεν στεναχωρήθηκα και δεν έκλαψα καθόλου. Πρέπει να έχασα 4-5 κιλά. Όταν βγήκα και με είδα στον καθρέφτη λέει "ωχ", ήμουν κόκκαλα. Λέω εντάξει, κι άρχισα να τρώω. Έφαγα πάρα πολύ η αλήθεια είναι. Με τον Περικλή δεθήκαμε πάρα πολύ ήταν το φιλαράκι μου στο Survivor. Νομίζω ότι είναι ο άνθρωπος που θα κάνω παρέα μετά. Εύχομαι να είναι νικητής, να το πάρει το έπαθλο."

Όσον αφορά την Κάτια, δήλωσε πως της είπε ότι την ψήφισε για καθαρά στρατηγικούς λόγους.