Survivor 4: Νέα ανακοίνωση από τον ΣΚΑΙ

Έσκασε η "βόμβα"! Έτσι θα γίνεται η ψηφοφορία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Νέα ανακοίνωση από τον ΣΚΑΙ

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι αλλαγές στο Survivor 4 μετά το σκάνδαλο με την ψηφοφορία που ανέδειξε πιο δημοφιλή παίκτη την Ανθή Σαλαγκούδη. Ο ΣΚΑΙ, έκανε νέα ανακοίνωση, όπου άφησε τον κόσμο να επιλέξει πως θέλει να γίνεται από εδώ και στο εξής η ψηφοφορία και η αποχώρηση στο ριάλιτι.

Αποτέλεσμα του σάλου μάλιστα που ξέσπασε με το τελευταίο συμβούλιο του νησιού, είναι επώνυμοι και μη να ακυρώνουν τις συμμετοχές τους στο παιχνίδι, καθώς πολλοί πιστεύουν πως είναι στημένο.

Η ανακοίνωση ΣΚΑΙ - Survivor 4

Συγκεκριμένα, στον επίσημο λογαριασμό του Survivor 4 στο Instagram, έβαλαν τους τηλεθεατές να ψηφίσουν πως θέλουν να αποχωρούν οι παίκτες.

Όταν λοιπόν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, 21%, είχα ψηφίσει με δημοφιλία και 79% με αποχώρηση.

Survivor 4 ΣΚΑΙ ψηφοφορία

Πως θα γίνεται η ψηφοφορία;

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το πως θα ψηφίζονται οι παίκτες που θα αποχωρούν. Πιθανό όμως είναι να γυρίσουμε στις παλιές συνήθειες. Δηλαδή, όποια ομάδα να χάνει την ασυλία, να βγάζει τους υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση και στην συνέχεια το κοινό να αποφασίζει ποιος θέλει να φύγει.

Survivor 4: Η παραγωγή ήθελε εσκεμμένα να κάνει τον κόσμο να "κράζει" το παιχνίδι

Πρώτο θέμα συζήτησης στα social media και τις εκπομπές είναι τις τελευταίες μέρες οι εξελίξεις με το Survivor 4 και το κράξιμο στον ΣΚΑΙ. Μπορεί πολλοί να πιστεύουν ότι το κανάλι χάνει από όλο αυτό, μπορεί να παίρνουν χιλιάδες τηλέφωνα στα γραφεία και να κράζουν, όμως αυτό μόνο κέρδος μπορεί να επιφέρει στο κανάλι.

Αρχικά όποιος πιστεύει ότι ο κανάλι θα χάσει τηλεθέαση πλανάται! Πόσοι από εσάς δεν θα δουν τι θα συμβεί την Κυριακή με τον τσακωμό του Τριαντάφυλλου με τον Περικλή και πως θα αντιμετωπιστεί η Ανθή από τους συμπαίκτες της;

Όλες οι εκπομπές από το πρωί της Πέμπτης (21/01) ασχολούνται αποκλειστικά με το Survivor παρότι εδρεύουν σ' άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως για παράδειγμα η Φαίη Σκορδά και η Κατερίνα Καινούργιου! Όλος αυτός ο ντόρος μόνο καλό δημιούργησε στο Survivor και τον ΣΚΑΙ! Όμως εκτός από την διαφήμιση των άλλων καναλιών ο σταθμός του Φαλήρου κερδίζει από αλλού και συγκεκριμένα από το Twitter!

Τι κατάφερε λοιπόν ο ΣΚΑΙ μ' όλον αυτόν τον ντόρο στα social media και συγκεκριμένα στο Twitter; Να δημιουργηθούν... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr