Survivor 4: Εκτός ελέγχου οι παίκτες - Διεκόπη το γύρισμα για μια ώρα

Το παρασκήνιο που δεν είδαμε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Εκτός ελέγχου οι παίκτες - Διεκόπη το γύρισμα για μια ώρα

Χαμός επικράτησε στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor 4 για την περασμένη εβδομάδα και στο συμβούλιο του νησιού που τόσο έχει συζητηθεί και έφερε την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι από το ριάλιτι. Μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να διακόψουν το γύρισμα για μια ώρα.

Τι πραγματικά συνέβη εκείνη το βράδυ; Αρχικά να τονίσουμε πως το γύρισμα της αποχώρησης γίνεται μια μέρα πριν την προβολή του, στις 19:00 ώρα Αγίου Δομίνικου! Έτσι έγινε και την περασμένη βδομάδα! Μόνο που αυτή την φορά κράτησε περισσότερο από κάθε άλλη φορά! Ποιος ήταν ο λόγος; Ότι υπήρξε διακοπή αμέσως μετά την υποψηφιότητα της Ελίζαμπεθ Ελέτσι!

Συγκεκριμένα μόλις η Ανθή Σαλαγκούδη έδωσε ως υποψήφια την συνάδελφό της για να την γλιτώσει ο καλός της φίλος Περικλής επικράτησε το "σώσε"! Αμέσως αρκετοί παίκτες εξέφρασαν την αντίρρησή τους αρκετά έντονα, όπως για παράδειγμα ο Τριαντάφυλλος (αλλά δεν ήταν ο μόνος) με αποτέλεσμα το γύρισμα να διακοπεί, να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να συνεχιστεί σχεδόν μια ώρα μετά! Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες του έντονου καβγά στο Athensmagazine.gr....