Survivor 4: Καυγάς στους Κόκκινους - Η Ασημίνα τα έκανε πλακάκια με την Ανθή

«Τέτοιο διπρόσωπο άνθρωπο δεν έχω ξαναδεί»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Καυγάς στους Κόκκινους - Η Ασημίνα τα έκανε πλακάκια με την Ανθή

Το Survivor 4 μόλις ξεκίνησε και ακόμη μια φορά διαδραματίζεται από τα πρώτα λεπτά ένας έντονος τσακωμός και συγκεκριμένα ανάμεσα στους Κόκκινους.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου φαίνεται να τα έχει κάνει πλακάκια με τον Περικλή και την Ανθή, «αδειάζοντας» όλους τους υπόλοιπους παίκτες.

Μάλιστα η ίδια είχε δηλώσει πως έχει ερωτηματικά για τα υπόλοιπα παιδιά και πως δεν τους εμπιστεύεται διόλου ενώ άφησε και υπονοούμενα σχετικά με το ότι πολλοί υποκρίνονται.

Φυσικά αυτό σήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τους Κόκκινους να της επιτίθονται άσχημα, πιέζοντας την μάλιστα να μιλήσει ανοιχτά και να ομολογήσει ποιος πιστεύει ότι κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του.

Ένας από αυτούς που έγινε έξαλλος ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος της είπε χαρακτηριστικά πως δεν έχει γνωρίσει πιο διπρόσωπο άνθρωπο στην ζωή του. Δείτε εδώ ωστόσο, ποια ομάδα κερδίζει σήμερα!

Survivor 4: Το ποιο αποκαλυπτικό πλάνο της Ασημίνας Ιγγλέζου

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του Survivor 4 και όχι άδικα. Εκτός του ότι είναι πολύ καλή στους στίβους μάχης, έχει και απίστευτες αναλογίες στο σώμα της.

Είναι λάτρης της γυμναστικής και οι φωτογραφίες της επιβεβαιώνουν πως το πρόγραμμα που ακολουθεί, έχει αποδώσει καρπούς.

Στην παραλία του νησιού του ριάλιτι επιβίωσης, πολλές φορές κυκλοφορεί μόνο με το μαγιό της και στα πιο... αποκαλυπτικά πλάνα της μένουμε με το στόμα ανοιχτό.

Έχει κορμί λαμπάδα, παρόλο που είναι και μαμά!

Survivor 4 Ασημίνα Ιγγλέζου

Εντυπωσιακό σώμα έχει και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ωστόσο σε φωτογραφίες που είδαμε πριν τις πλαστικές είναι.. σαν άλλος άνθρωπος.