Survivor 4: Μπήκε η Βαλέρια Χοψονίδου και η Μαριάνθη Καλατζάκη- Κασδαγλή

Η πρώτη στους Μπλε και η δεύτερη στους Κόκκινους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Μπήκε η Βαλέρια Χοψονίδου και η Μαριάνθη Καλατζάκη- Κασδαγλή

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 φύλαγε μια μεγάλη έκπληξη στις δύο ομάδες, καθώς ο Γιώργος Λιανός και οι παίκτες υποδέχτηκαν δύο αφίξεις.

Όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει πρώτοι μέσα από τις αποκλειστικές πηγές του Youweekly, λίγο πριν το νέο αγώνισμα επάθλου ο παρουσιαστής καλωσόρισε τις δυο νέες παίκτριες του Survivor, την Βαλέρια Χοψονίδου η οποία μπήκε στην ομάδα με τους Μπλε και τη Μαριάνθη Καλατζάκη- Κασδαγλή που μπαίνει στην ομάδα των Κόκκινων.

Η Βαλέρια Χοψονίδου είναι η αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου, ασχολείται με τη γυμναστική και διαθέτει τη δική της σειρά casual ρούχων.

Η 30χρονη Μαριάνθη Καλατζάκη- Κασδαγλή, είναι Πλοίαρχος σε δρομολόγια πλοίου Ελλάδα – Ιταλία και είναι πολύ γυμνασμένη και είναι πολύ καλή στην κολύμβηση.

Survivor 4 μαριάνθη

Survivor 4 ολυμπία χοψονίδου

Survivor 4 spoiler 24/1: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου

Κυριακή 24/1 σήμερα, και έχουμε αγώνα επάθλου στο Survivor 4. Εκτός αυτού, θα μπουν στο παιχνίδι δυο νέες παίκτριες οι οποίες θα ενταχθούν στις 2 αντίπαλες ομάδες. Το Youweekly.gr, όπως κάθε φορά θα σας αποκαλύψει ποια ομάδα θα κερδίσει. Κόκκινη ή Μπλε;

Το αγώνισμα απαιτεί αντοχή, ταχύτητα και στόχο. Στο trailer μάλιστα βλέπουμε πως οι Κόκκινοι παίρνουν νίκες και πανηγυρίζουν αρκετά. Μετά από πολλές δυσκολίες σήμερα το Youweekly.gr επικοινώνησε με τις πηγές του από τον Άγιο Δομίνικο και παιδιά... μαντέψτε! Τίποτα δεν αλλάζει!

Πάλι οι μπλε θα πάρουν την νίκη! Βέβαια, σήμερα θα έχει λίγο σασπένς παραπάνω γιατί θα πάνε πόντο πόντο οι ομάδες αλλά κλασικά οι Κόκκινοι δεν θα δουν φαγητό...