Survivor 4: Θύελλα αντιδράσεων με το σχόλιο του Τσαλίκη στο twitter για την Σαλαγκούδη

"Τα βύσματα μου την σπάνε! Όταν βγεις Ανθή να δεις πίτσες που θα φας..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Θύελλα αντιδράσεων με το σχόλιο του Τσαλίκη στο twitter για την Σαλαγκούδη

Το χθεσινό 24/1 επεισόδιο του Survivor 4, μπορεί να μην είχε κάποιο ενδιαφέρον στο αγωνιστικό κομμάτια αφού για ακόμα μια φορά το Youweekly.gr έπεσε μέσα και νίκησαν οι Μπλε, αλλά είχε ένα πολύ ωραίο έπαθλο για τους πεινασμένους παίκτες: Πίτσα.

Όπως γνωρίζετε, σε κάθε επεισόδιο οι χρήστες του Twitter παίρνουν φωτιά και δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω. Το βράδυ της Κυριακής, λοιπόν, την τιμητική της είχε ξανά η Ανθή Σαλαγκούδη, - δείτε εδώ το επικά tweets - αφού σύγκριναν όλοι τις επιδόσεις της με τη νέα παίκτρια των Μπλε, την Βαλέρια Χοψονίδου, η οποία με το καλημέρα σας χαρακτηρίστηκε ως "παλτό".

Μεταξύ των χιουμοριστικών και κάποιων καυστικών - θα μπορούσαμε να πούμε - σχολίων βρέθηκε κι αυτό του τραγουδιστή Γιώργου Τσαλίκη, ο οποίος φάνηκε αρκετά ενοχλημένος με την Ανθή αφού έγραψε χαρακτηριστικά:

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη για την Ανθή Σαλαγκούδη και την συμμετοχή της στο Survivor 4

"Τα βύσματα μου την σπάνε. Αν και έχω βαρεθεί τόσα χρόνια να μου την πέφτουν οι υποστηρικτές τους, δεν πρόκειται να τους κάνω τη χάρη να μη μιλάω. Η σιωπή μας τους κάνει δυνατούς και τους υπόλοιπους θύματα. Και δεν θα το κάνω. Την αγάπη μου".

Μετά από λίγο βέβαια συνέχισε γράφοντας: "Όταν βγει Ανθή μου να δεις πίτσα που θα φας..." και έκλεισε τον σχολιασμό του με "Πίσω από κάθε μανούρα υπάρχει μια κουβέντα που γίνεται με Περικλή και Ανθή."

Τσαλίκης για Survivor 4

Η κοινωνική δράση του Γιώργου Τσαλίκη και η συμμετοχή στα κοινά

Ο Τσαλίκης έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια πλούσια δράση με κοινωνική ευαισθησία όπου του έχει ζητηθεί και παίρνοντας πολλές φορές ο ίδιος και οι συνεργάτες του πρωτοβουλίες για την διοργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων (χρηματική ενίσχυση άπορων μαθητών, συγκέντρωση χρημάτων για ιατρική αποκατάσταση παιδιών, χρήματα για ανέγερση και συντήρηση σχολείων για άτομα με ειδικές ανάγκες, ενίσχυση είδη δυνατών οργανισμών, οργανώσεων, συλλόγων, όπως Το Χαμόγελο του Παιδιού, ο σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο ‘Ελπίδα’, το ‘Μαζί για το Παιδί’ κ.ά.) Ο Γιώργος αναπτύσσει τη δράση του τις περισσότερες φορές αθόρυβα χωρίς να δίνει έμφαση στην δημοσιότητα, κάτι που εξάλλου κάνει και στην οικογενειακή του ζωή.