Survivor 4 - highlights 24/1: Τα κλάματα Τριαντάφυλλου - Σοφίας, η ήττα και οι άγριοι τσακωμοί

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 24/1: Τα κλάματα Τριαντάφυλλου - Σοφίας, η ήττα και οι άγριοι τσακωμοί

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο χθεσινό 24/1, επεισόδιο του Survivor 4. Είδαμε την Σοφία Μαργαρίτη να κλαίει μετά από έναν τσακωμό, την ήττα της Κόκκινης ομάδας, ενώ λίγη ώρα αργότερα τα κλάματα και του Τριαντάφυλλου.

Αυτά είναι τα highlights 24/1 του Survivor 4

Καυγάς στους Κόκκινους - Η Ασημίνα τα έκανε πλακάκια με την Ανθή

Η Ασημίνα Ιγγλέζου φαίνεται να τα έχει κάνει πλακάκια με τον Περικλή και την Ανθή, «αδειάζοντας» όλους τους υπόλοιπους παίκτες.

Μάλιστα η ίδια είχε δηλώσει πως έχει ερωτηματικά για τα υπόλοιπα παιδιά και πως δεν τους εμπιστεύεται διόλου ενώ άφησε και υπονοούμενα σχετικά με το ότι πολλοί υποκρίνονται.

Φυσικά αυτό σήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τους Κόκκινους να της επιτίθονται άσχημα, πιέζοντας την μάλιστα να μιλήσει ανοιχτά και να ομολογήσει ποιος πιστεύει ότι κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του.

Ένας από αυτούς που έγινε έξαλλος ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος της είπε χαρακτηριστικά πως δεν έχει γνωρίσει πιο διπρόσωπο άνθρωπο στην ζωή του.

Ξέσπασε σε κλάματα η Σοφία Μαργαρίτη

Ειδικότερα, οι Κόκκινοι είχαν έναν άγριο τσακωμό με πρωταγωνίστριες την Ασημίνα Ιγγλέζου και την Σοφία Μαργαρίτη.

Πολλές βαριές κουβέντες ακούστηκαν, μια εκ των οποίων αφορούσε τα παιδιά των δύο γυναικών. Η Σοφία κατηγόρησε την Ασημίνα ότι πουλάει εν μέρει τα παιδιά της στο instagram με την δεύτερη να ανταποδίδει την άσχημη αυτή κουβέντα.

Το επόμενα πρωί όμως, η Σοφία ξέσπασε σε κλάματα και ομολόγησε πόσο πολύ αγαπάει τα παιδιά της και πως μάλιστα έφτασε στην Αθήνα με δανεικά λεφτά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι όλο αυτό το κάνει για τα παιδιά της και πως φυσικά της λείπουν αφάνταστα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: “Είμαι η Σοφία που έτυχε να έχω δυο κορίτσια, που τυγχάνει να έχω αυτό το φυζίκ, που τυγχάνει να δουλεύω σε συνεργείο αλλά δεν έτυχε που με επιλέξανε και μπήκα εδώ… Ήρθα εδώ να κάνω κάτι. Με δανεικά να έρθω από τα Τρίκαλα για να πάω Αθήνα να πάρω το αεροπλάνο, να δώσω ένα κόσμημα που είχα να πάρω ένα πενηντάρικο και να μου λένε ότι προβάλλω τα παιδιά μου. Είναι ντροπή. Η Ασημίνα δε λέει τίποτα για τα παιδιά της. Εμένα ο κόσμος μου είναι τα παιδιά μου. Πως ξύπνησαν, αν κοιμήθηκαν, που δεν είμαι εκεί να τα σκεπάσω, που με βλέπουν στην τηλεόραση και στεναχωριούνται και λένε μέσα τους πότε θα γυρίσω. Δε με νοιάζει η πείνα, δε με νοιάζει το σανίδι, να με φάνε τα κουνούπια, να σπάσω τα πόδια μου αλλά να γυρίσω πίσω και να πω ότι άξιζε που τα άφησα να με περιμένουν, είναι ντροπή να λένε ότι πουλάω τα παιδιά μου. Καμαρώνω για αυτά, θέλω να τους προσφέρω”.

Survivor 4 σοφία μαργαρίτη

«Δεν περίμενα να είμαι η πιο δημοφιλής! Εκείνη την ημέρα περίμενα να φύγω από το παιχνίδι!»

Το έχουμε πει πολλές φορές πως το Survivor 4 είναι το παιχνίδι των ανατροπών, όμως η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής έχει να κάνει με την Ανθή Σαλαγκούδη, μιας και βγήκε η πιο δημοφιλής παίκτρια.

Κανένας ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι η συγκεκριμένη παίκτρια ψηφίστηκε από τον κόσμο ως η πιο αγαπητή, μιας και οι τηλεθεατές αγαπούν να την μισούν.

Την ίδια έκπληξη φαίνεται να έχουν εκτός από τους παίκτες και η ίδια η Ανθή καθώς δήλωσε ότι δεν το περίμενε να βγει η πιο δημοφιλής παίκτρια, αλλά αντιθέτως πίστευε ότι θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι η επίδοση της σχετικά έχει βελτιωθεί, βέβαια με αργούς ρυθμούς.

Παραλίγο να ορμήσει ο Τριαντάφυλλος στον Περικλή

Ένας αδιανόητος καυγάς συνέβη στο Survivor 4 ανάμεσα στον Περικλή Κονδυλάτο και τον Τριαντάφυλλο, με τον δεύτερο να έχει γίνει έξαλλος.

Οι σχέσεις των δύο Κόκκινων δεν είναι καθόλου καλές και ολοένα και χειροτερεύουν. Αυτή τη φορά αφορμή υπήρξε ως συνήθως το φαγητό και οι μερίδες αλλά και μερικές πισώπλατες δηλώσεις, κάτι το οποίο εμείς σαν είχαμε ενημερώσει ήδη ότι θα προκύψει.

Survivor 4 περικλής

Σύμφωνα με τον Περικλή, ο τραγουδιστής της παρέας είναι αρκετά προκλητικός με το φαγητό και η συμπεριφορά του είναι αρκετή αγενή. Παράλληλα, ο δεύτερος άκουσε τον σχεδιαστή κοσμημάτων να τον κράζει πίσω από τις κάμερες με το όλο θέμα να μην έχει σταματημό.

Με αφορμή αυτά τα δύο σκηνικά, ο Τριαντάφυλλο παραλίγο να ορμήσει στον Περικλή, με τον ίδιο να φωνάζει να μην ασχολείται μαζί του. Φυσικά, οι παίκτες προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν και να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Μπήκε η Βαλέρια Χοψονίδου και η Μαριάνθη Καλατζάκη- Κασδαγλή

Όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει πρώτοι μέσα από τις αποκλειστικές πηγές του Youweekly, λίγο πριν το νέο αγώνισμα επάθλου ο παρουσιαστής καλωσόρισε τις δυο νέες παίκτριες του Survivor, την Βαλέρια Χοψονίδου η οποία μπήκε στην ομάδα με τους Μπλε και τη Μαριάνθη Καλατζάκη- Κασδαγλή που μπαίνει στην ομάδα των Κόκκινων.

Η Βαλέρια Χοψονίδου είναι η αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου, ασχολείται με τη γυμναστική και διαθέτει τη δική της σειρά casual ρούχων.

Η 30χρονη Μαριάνθη Καλατζάκη- Κασδαγλή, είναι Πλοίαρχος σε δρομολόγια πλοίου Ελλάδα – Ιταλία και είναι πολύ γυμνασμένη και είναι πολύ καλή στην κολύμβηση.

Survivor 4 μαριάνθη

Survivor 4 ολυμπία χοψονίδου

Νίκησαν οι Μπλε με σκορ 10-9

Για ακόμη μια φορά το Youweekly σας είχε δώσει ολόσωστο spoil αναφορικά με την σημερινή νίκη, με την Μπλε ομάδα να κερδίζει τους αντιπάλους τους σημειώνοντας σκορ 9-10!

Μέχρι στιγμής ο σημερινός στίβος μάχης ήταν ο πιο αγχωτικός και αγωνιώδης, με τους Κόκκινους να δείχνουν και να επιβεβαιώνουν ότι δεν το βάζουν εύκολα κάτω.

Ωστόσο, οι Μπλε για ακόμη μια φορά φάνηκαν πιο ικανοί και εύστοχοι, και έτσι κατάφεραν να κερδίσουν τον σημερινό αγώνα και να απολαύσουν την πίτσα που τους περίμενε!

Απίστευτη σπόντα από τον Τζέιμς - Έβαλε τα κλάματα ο Τριαντάφυλλος

Μετά το απίστευτο ντέρμπι των δύο ομάδων, ο Τζέιμς απευθύνθηκε άνευ λόγου και αιτίας στον Τριαντάφυλλο κάνοντας του μια τρομερή επίθεση.

Συγκεκριμένα, καθώς το έπαθλο ήταν πίτσα, ο αρχηγός των Μπλε είπε στον Τριαντάφυλλο: «Θα σου δώσω το τηλέφωνο της πιτσαρίας να παραγγείλετε πίτσα στην παραλία», ένα σχόλιο το οποίο προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις και δικαιολογημένα.

Survivor 4 Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος έκανε λόγο ξανά για την ειρωνεία του Τζειμς, μην μπορώντας να καταλάβει τον λόγο που του συμπεριφέρεται έτσι.

Όταν γύρισαν δε στην καλύβα, ο τραγουδιστής λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα, καθώς όπως δήλωσε δεν του αρέσει κάποιος άλλος να τους χτυπάει τόσο άσχημα την ήττα τους, πόσο μάλλον όταν πεινάνε όλοι τόσο πολύ.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Κοψιδάς - «Απογοήτευσα την ομάδα μου»

Σε άσχημη ψυχολογικά κατάσταση βρισκόταν ο Γιώργος Κοψιδάς μετά την ήττα των Κόκκινων στον σημερινό αγώνα επάθλου.

Ο σημερινός στίβος μάχης ήταν αρκετά αγωνιώδης καθώς οι δύο ομάδες έφτασαν στο 9-9 με τους Μπλε τελικά να πλησιάζουν πρώτοι το 10.

Το κλίμα στην ομάδα των Κόκκινων αφού γύρισαν στην καλύβα τους ήταν αρκετά έντονο και φορτισμένο, με τον Τριαντάφυλλο να ξεσπά σε κλάματα, έπειτα από μια επίθεση που του έκανε ο Τζέιμς.

Survivor 4 γιώργος κοψιδάς

Ωστόσο, σε παρόμοια ψυχολογική κατάσταση βρισκόταν και ο Κοψιδάς ο οποίος πήρε πάνω του την ευθύνη και ήταν ο παίκτης που αγωνίστηκε με τον Τζέιμς για το τελικό σκορ, με τον ίδιο τελικά όμως να χάνει.

Πολλοί παίκτες μετά τον κατηγόρησαν θεωρώντας πως δεν έπρεπε να πάρει αυτήν την πρωτοβουλία και αντί για αυτόν έπρεπε να παίξει κάποιος πιο ξεκούραστος.

Μετά λοιπόν αυτά τα σχόλια, ο συγκεκριμένος παίκτης ένιωσε πως απογοήτευσε την ομάδα του ενώ λίγο αργότερα δεν μπορούσε καν να συγκρατήσει τα δάκρυα του.