Survivor 4 - Ελέτσι για Σαλαγκούδη: "Μήπως το φιλοζωϊκό την λυπήθηκε;"

Η απάντησή της για το ότι η Ανθή βγήκε η πιο δημοφιλής παίκτρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Ελέτσι για Σαλαγκούδη:

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι το βράδυ της Κυριακής επέστρεψε στην Ελλάδα - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες - αλλά την επόμενη μέρα από αυτή που αποχώρησε από το Survivor ήρθε σε επικοινωνία με δημοσιογράφο της εκπομπής Love it και παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις.

Στην συγκεκριμένη εκπομπή απάντησε ξεκάθαρα σε όλα τα ερωτήματα και δεν δίστασε να σχολιάσει και την απίστευτη κίνηση της Ανθής Σαλαγκούδη που την έριξε στον τάκο βγάζοντας την υποψήφια.

«Ήμουν μια παίκτρια που έφερνε πάρα πολλές νίκες και ήμουν μια απειλή για τις κοπέλες. Πριν από εμένα, ήταν η Κάτια, για αυτό και την φάγανε», είπε αρχική για την αποχώρηση της.

Όσον αφορά την Ανθή Σαλαγκούδη, ανέφερε: «Δεν το περίμενα καθόλου. Μήπως το φιλοζωϊκό την λυπήθηκε; Γιατί πάντα έλεγα για το γάτο της. Ήταν ξεκάθαρα αδικία. Δηλαδή, δεν μπορεί να ψηφίζεις μια δυνατή παίκτρια η οποία αύριο, μεθαύριο θα κάνει τα πάντα για να φας εσύ. Είναι αργή και στα αγωνίσματα που είχε θέμα την συνεργασία δεν δένανε τα vibes μας. Της το έχω πει και εκείνη δεν το καταλάβαινε. Αυτός είναι ο λόγος που με ψήφισε».

Οι δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την κίνηση της Ανθής Σαλαγκούδη

Αλλάζουν όλα στην ψηφοφορία του Survivor 4

Όπως αναφέρουν πληροφορίες μας θα επανέλθει στο προσκήνιο το αγώνισμα ατομικής ασυλίας, που όσο να 'ναι θα δυσκολέψει τα πράγματα και θα φέρει περισσότερες εντάσεις μεταξύ των παικτών. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, επίσης, θα προέρχονται από τα αγωνίσματα ασυλίας κι από την διαδικασία που ήδη ακολουθείτε, ωστόσο, το κοινό θα έχει την τελευταία λέξη, δηλαδή το κοινό θα ψηφίζει ποιος θέλει να φύγει, όχι να μείνει.

Το πότε θα συμβούν όλες αυτές οι αλλαγές δεν είναι επιβεβαιωμένο 100% ακόμα αλλά θεωρούμε πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν...