Survivor 4: Αλλάζει ο τρόπος ψηφοφορίας - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Τα πάνω κάτω μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με την Σαλαγκούδη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Αλλάζει ο τρόπος ψηφοφορίας - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Μια τεράστια ανατροπή υπάρχει στο Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στους παίκτες πως ο τρόπος με τον οποίο θα διεξάγεται από εδώ και στο εξής η ψηφοφορία, αναμένεται να αλλάξει.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης καλωσόρισε τις δύο ομάδες στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, για τον οποίο σας έχουμε αποκλειστικά τον νικητή. Εκεί, τους είπε πως υπάρχουν δύο αλλαγές στο παιχνίδι, που αφορούν την ασυλία και την ψηφοφορία.

Survivor Λιανός

Συγκεκριμένα, ο Λιανός είπε πως αλλάζει ο τρόπος ψηφοφορίας, ενώ επιστρέφει και το αγώνισμα ασυλίας, με αποτέλεσμα φυσικά να υπάρχουν συνέπειες, πια, στο πώς ψηφίζουν οι παίκτες, καθώς και στον τρόπο, με τον οποίο μπορεί να παραμείνουν στο ριάλιτι, χάρη στην ψήφο του κοινού. Λίγο νωρίτερα δημιουργήθηκε χαμός στους κόκκινους καθώς ανακάλυψαν πως ο Καλίδης έκλεβε λάδι!

Survivor 4 - Ελέτσι για Σαλαγκούδη: "Μήπως το φιλοζωϊκό την λυπήθηκε;"

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι το βράδυ της Κυριακής επέστρεψε στην Ελλάδα - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες - αλλά την επόμενη μέρα από αυτή που αποχώρησε από το Survivor ήρθε σε επικοινωνία με δημοσιογράφο της εκπομπής Love it και παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις.

Στην συγκεκριμένη εκπομπή απάντησε ξεκάθαρα σε όλα τα ερωτήματα και δεν δίστασε να σχολιάσει και την απίστευτη κίνηση της Ανθής Σαλαγκούδη που την έριξε στον τάκο βγάζοντας την υποψήφια.

«Ήμουν μια παίκτρια που έφερνε πάρα πολλές νίκες και ήμουν μια απειλή για τις κοπέλες. Πριν από εμένα, ήταν η Κάτια, για αυτό και την φάγανε», είπε αρχική για την αποχώρηση της.

Όσον αφορά την Ανθή Σαλαγκούδη, ανέφερε: «Δεν το περίμενα καθόλου. Μήπως το φιλοζωϊκό την λυπήθηκε; Γιατί πάντα έλεγα για το γάτο της. Ήταν ξεκάθαρα αδικία. Δηλαδή, δεν μπορεί να ψηφίζεις μια δυνατή παίκτρια η οποία αύριο, μεθαύριο θα κάνει τα πάντα για να φας εσύ. Είναι αργή και στα αγωνίσματα που είχε θέμα την συνεργασία δεν δένανε τα vibes μας. Της το έχω πει και εκείνη δεν το καταλάβαινε. Αυτός είναι ο λόγος που με ψήφισε».

Οι δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την κίνηση της Ανθής Σαλαγκούδη