Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Η Βαλέρια Χοψονίδου έχει κάνει στα δόντια της όψεις πορσελάνης

Κοστίζουν 400 με 600 ευρώ το δόντι

Survivor 4: Η Βαλέρια Χοψονίδου έχει κάνει στα δόντια της όψεις πορσελάνης
Survivor 26.01.2021 07:49
Από Youweekly Team

Η Βαλέρια Χοψονίδου είναι μια από τις νέες παίκτριες του Survivor 4. Συγκεκριμένα, μπήκε στο επεισόδιο της Κυριακής και η αλήθεια είναι ότι οι χρήστες του twitter δεν την άφησαν ασχολίαστη!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ωστόσο, στο διαδίκτυο έγινε χαμός με τα... δόντια της. Εικόνες σαν αυτή που θα δείτε παρακάτω κατέκλυσαν τα media και το Youweekly.gr είπε να ρίξει λίγο... φως στην κατάσταση!

Survivor 4 Χοψονίδου Βαλέρια

Όλοι αναρωτιόντουσαν αν τα δόντια της είναι όψεις ρητίνης ή πορσελάνης. Το Youweekly.gr έχει την απάντηση ακόμα και γι' αυτό!

Τι ακριβώς είναι οι όψεις πορσελάνης που έχει κάνει η Βαλέρια Χοψονίδου

Οι όψεις πορσελάνης είναι λεπτές φλούδες πορσελάνης που κολλιούνται στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών για να βελτιώσουν το χρώμα, το μέγεθος και την εικόνα των δοντιών.

Τα κυριότερα μειονεκτήματα της θεραπείας με όψεις πορσελάνης είναι:

  • Κόστος. Πρόκειται για θεραπεία με υψηλό κόστος, κάθε όψη πορσελάνης μπορεί να κοστίσει από 400 έως 600 Ευρώ ανάλογα με τον οδοντίατρο.
  • Είναι μη αντιστρεπτή θεραπεία. Συνήθως τα δόντια τροχίζονται ελαφρά ώστε να δημιουργηθεί ο απαραίτητος χώρος για να τοποθετηθεί η όψη. Αν θελήσετε να αφαιρέσετε τις όψεις πορσελάνης από τα δόντια σας, τότε αυτά δεν θα έχουν το στρώμα της αδαμαντίνης που αφαιρέθηκε κατά την προετοιμασία των δοντιών.
  • Σπανίως οι όψεις πορσελάνης μπορεί να αποκολληθούν από τα δόντια.
  • Κάποιες φορές μια όψη πορσελάνης μπορεί να σπάσει και η επισκευή της είναι δύσκολη.
  • Αν σφίγγετε ή τρίζετε τα δόντια σας θα χρειαστείτε έναν νάρθηκα βρυγμό ή σταθεροποίησης μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας για να προστατεύσετε τις όψεις πορσελάνης από τις υψηλές δυνάμεις που ασκούνται στο ύπνο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Ο Καλίδης δάγκωσε το χέρι της Χοψονίδου - Δεν το παρατήρησε κανείς

Η Βαλέρια Χοψονίδου πολύ πριν πάει στο Survivor ήταν σε σχέση με τον Μάνο Ιωάννου

Share