Survivor highlights 26/1: Οι τραυματισμοί στον αγώνα, οι τσακωμοί και οι υποφήφιοι προς αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor highlights 26/1: Οι τραυματισμοί στον αγώνα, οι τσακωμοί και οι υποφήφιοι προς αποχώρηση

Γεμάτο εντάσεις και ανατροπές ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, με τους Μπλε να κερδίζουν για ακόμη μια φορά σερί αγώνα ασυλίας. Υποψήφιοι έτσι προς αποχώρηση βγήκαν η Ανθή και ο Περικλής.

Πάμε να δούμε παρακάτω όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο.

Survivor 4 - Παππάς: «Ο Τριαντάφυλλος μου έλεγε να ψηφίσω τον Καλίδη όταν ήμουν στους διάσημους»

Άγρια «καρφιά» προς τον Τριαντάφυλλο πέταξε ο Αλέξης Παππάς στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, τονίζοντας πως ο τραγουδιστής τα βάζει με τον Πάνο Καλίδη, επειδή τον τελευταίο καιρό έχει δημιουργήσει πελατειακές σχέσεις με το συνάδελφό του.

Στο τελευταίο συμβούλιο έγινε χαμός για το κλεμμένο λάδι από την πλευρά του Καλίδη, ο οποίος προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, χωρίς να τα καταφέρει ιδιαίτερα, με τον Τριαντάφυλλο να σηκώνει… το λάβαρο της επίθεσης εναντίον του, αν και η μπλε ομάδα υπερασπίστηκε τον παίκτη της.

Survivor Αλέξης Παππάς

Στο επεισόδιο της Τρίτης (26/1), τόσο ο Καλίδης όσο και ο Παππάς ήταν έξαλλοι, αφού θεωρούν πως οι επιθέσεις του Τριαντάφυλλου βρίσκουν αφορμή στις συνεχόμενες ήττες στα αγωνίσματα, καθώς ήταν κάτι που δεν περίμενε.

Survivor 4: Τραυματίστηκε στο αγώνισμα ο Τριαντάφυλλος - Τον χτύπησε στο λαιμό ο Καλίδης

Ένα εξαιρετικά σκληρό αγώνισμα περίμενε τις δύο ομάδες στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, στο οποίο είδαμε με το «καλησπέρα» τον τραυματισμό του Τριαντάφυλλου μετά το χτύπημα που δέχθηκε από τον Πάνο Καλίδη στον λαιμό.

Οι παίκτες κρατάνε ένα μαξιλάρι και πρέπει να σπρώξουν τον αντίπαλό τους μέχρι να τον ρίξουν μέσα στο νερό. Η μάχη Τριαντάφυλλου - Καλίδη ήταν η πρώτη για σήμερα και ακολούθησε τον άγριο καυγά που είχαν οι δυο τους για το κλεμμένο λάδι στο συμβούλιο του νησιού.

Survivor Τριαντάφυλλος Καλίδης

Ο Καλίδης έκανε μία απότομη κίνηση και χτύπησε τον Τριαντάφυλλο στον λαιμό με τον τραγουδιστή να πέφτει κάτω και να αποχωρεί από τον αγώνα καθώς είχε χτυπήσει. Οι Μπλε θεώρησαν θέατρο τη κίνησή του και έτσι ξεκίνησαν να γελάνε.

Survivor 4: Δεν έδωσε το χέρι της στον Κοψιδά η Ασημίνα μετά το αγώνισμα

Μια απαράδεκτη κίνηση έκανε η Ασημίνα Ιγγλέζου, καθώς ύστερα από την προσπάθεια της, που αποδείχθηκε άκαρπη για τους «Κόκκινους» στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, δεν έδωσε το χέρι της στον Γιώργο Κοψιδά.

Η γνωστή αθλήτρια έδωσε τη «μάχη» της με την Ελευθερία Ελευθερίου και δεν τα κατάφερε, αφού έκανε απανωτά φάουλ και, λόγω της καλύτερης φυσικής της κατάστασης, η τραγουδίστρια νίκησε εύκολα, πραγματοποιώντας το 2-0 για την μπλε ομάδα.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος για την Ασημίνα, εκείνη δεν έδωσε το χέρι της στον Κοψιδά, γυρίζοντας στον πάγκο της ομάδας της, με τον ηθοποιό να της αναφέρει πως η κίνησή της ήταν απαράδεκτη, χωρίς εκείνη να του απαντήσει ενώ έδειξε πως έχει πειραχθεί μετά από τις ψήφους που δέχθηκε.

Survivor 4: «Γυάλισε» το μάτι του Κονδυλάτου - Πιάστηκε στα χέρια με τον Καλίδη

Ποιος είδε τον Περικλή Κονδυλάτο και δεν τον φοβήθηκε στο Survivor, με τον γνωστό σχεδιαστή κοσμημάτων να δίνει μια πραγματική μάχη με τον Πάνο Καλίδη, όπου τα πνεύματα δεν άργησαν να οξυνθούν και οι δύο παίκτες, να πιαστούν στα χέρια.

Οι δυο τους μπήκαν στην αρένα και έδωσαν μια πραγματικά μεγάλη μάχη, με τον Καλίδη να παίζει αντιαθλητικά στις περισσότερες περιπτώσεις και αυτό να κάνει τον Περικλή… να βγει από τα ρούχα του, ενώ έξαλλος έγινε και χθες, αυτή τη φορά απέναντι στον Τριαντάφυλλο.

Survivor Καλίδης Περικλής

Στο πρώτο του φάουλ, μάλιστα, του φώναξε: «Τι κάνεις; Είσαι τρελός;». Ο λόγος ήταν, ότι ο Πάνος τον χτύπησε με το κεφάλι στο στήθος, όπως έκανε και με τον Τριαντάφυλλο νωρίτερα, τραυματίζοντάς τον.

Survivor 4: Οι Μπλε πήραν και τη δεύτερη ασυλία

Ακόμη μια φορά η μπλε ομάδα ήταν η νικήτρια στο αγώνισμα του Survivor, με την αναμέτρηση αυτή την φορά να κρίνεται οριακά, αφού χρειάστηκε να φτάσουμε μέχρι τον τελευταίο πόντο.

Οι δύο ομάδες πάλεψαν πολύ σκληρά σε ένα αγώνισμα επαφής, το οποίο σημείωσε και ορισμένα παρατράγουδα, όπως την «έκρηξη» του Περικλή Κονδυλάτου, που τα έβαλε με τον Πάνο Καλίδη, ενώ σε μια άλλη περίπτωση ο γνωστός τραγουδιστής προκάλεσε τον τραυματισμό του Τριαντάφυλλου.

Survivor δεύτερη ασυλία

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο 9-9 και έτσι έπαιξαν ξαφνικό «θάνατο» στο τέλος, με τους Μπλε να παίρνουν την ασυλία μέσα από τα χέρια των Κόκκινων.

Survivor 4: «Ξεμάλλιασμα» μετά τον αγώνα ασυλίας - «Δεν έχουν παιδεία»

Πολλές ήταν οι «μπηχτές» που ηπήρξαν μετά το τέλος του αγωνίσματος στο Survivor, αφού υπήρξαν παράπονα από τις δύο πλευρές για την αθλητική παιδεία ορισμένων παικτών, κάνοντας αναφορές από τα… γατάκια μέχρι τα ζώα του Νίκου Μπάρτζη.

Αφορμή στάθηκε ο πανηγυρισμός του αγρότη της μπλε ομάδας, μετά τον τελευταίο πόντο που πήρε στην νίκη στο αγώνισμα ασυλίας, καθώς ήταν έξαλλος και είχε συνέχεια, απευθύνοντας το λόγο στους «Κόκκινους». Σε εκείνο το σημείο, αρκετά πρόσωπα θίχτηκαν, ενώ έγινε αναφορά και στην άσχημη κίνηση του Πάνου Καλίδη προς τον Περικλή Κονδυλάτο.

Κώστας Παπαδόπουλος Survivor

Το αποκορύφωμα ήταν ο καβγάς μεταξύ του Κώστα Παπαδόπουλου και του Νίκου Μπάρτζη, με τον πρώτο να του λέει το πώς πρέπει να απευθύνει το λόγο σε ένα συνάνθρωπό του, λέγοντας το όνομά του, αντί να προβαίνει σε κάποιο επιφώνημα.

Survivor 4: Βρίστηκαν Κονδυλάτος και Καλίδης - «Άντε γ...σου ρε»

Αδιανόητα νεύρα προκάλεσε στον Περικλή Κονδυλάτο η συμπεριφορά του Πάνου Καλίδη στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, με τον γνωστό σχεδιαστή κοσμημάτων να βρίζει τον αντίπαλό του, μην κρύβοντας τη δυσαρέσκειά του για το αντιαθλητικό του παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια της μίας εκ των δύο αναμετρήσεών τους, ο τραγουδιστής έπεσε με το κεφάλι πάνω στον Κονδυλάτο, αναγκάζοντάς τον σε «έκρηξη» και να ζητήσει φάουλ, αφού ο τρόπος, με τον οποίο αγωνίστηκε, ήταν εκτός κανόνων - δείτε εδώ όλο τον καυγά.

Κονδυλάτος Survivor

Σε πλάνα, που δεν προβλήθηκαν στη διάρκεια του αγωνίσματος, αλλά μετά από αυτό, ο Κονδυλάτος εμφανίζεται να είναι ακόμη πιο νευριασμένος. «Άντε γαμ@@@@», λέει στον Καλίδη, με την κατάσταση να ξεφεύγει.

Survivor 4 - Κρις Σταμούλης: «Χαίρομαι που δεν τρώνε οι Κόκκινοι»

Μια απίθανη ατάκα προς τους αντιπάλους του απηύθυνε ο Κρις Σταμούλης, με το δικηγόρο της μπλε ομάδας να λέει κάτι εξαιρετικά άσχημο, αφού είπε στους «Κόκκινους», ότι χαίρεται που δεν έφαγαν μετά το αγώνισμα του επεισοδίου της Τρίτης (26/1) στο Survivor.

Οι δύο ομάδες επιδόθηκαν εκ νέου σε τσακωμούς στο συμβούλιο αποχώρησης, με ολομέτωπη επίθεση των «Μπλε» προς τον Κώστα Παπαδόπουλο για τις αναφορές του περί αθλητικής παιδείας, καθώς την κόντρα του με τον Νίκο Μπάρτζη, που αποτέλεσε «αιχμή του δόρατος» στα «καρφιά» εναντίον του. Η Βαλέρια Χοψονίδου, ακόμη, έφτασε στο σημείο να του επιτεθεί.

Survivor Χοψονίδου

Σε κάποια στιγμή, ο Κρις πήρε το λόγο και είπε, ότι για όσα έγιναν στο τελευταίο αγώνισμα, χαίρεται που η κόκκινη ομάδα δεν νίκησε και, επομένως, δεν έφαγε. Ο Τριαντάφυλλος αντέδρασε, τονίζοντας με τον τρόπο του, ότι ήταν απαράδεκτη η φράση του.

Survivor 4: Υποψήφιοι Σαλαγκούδη και Περικλής

Το επεισόδιο του Survivor για την Τρίτη (26/1) ήταν γεμάτο εντάσεις, με το συμβούλιο αποχώρησης να μην αποτελεί εξαίρεση και τρεις παίκτες, στο τέλος του, να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο λόγος για την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Περικλή Κονδυλάτο.

Στο συμβούλιο ακούστηκαν αρκετές «βαριές» εκφράσεις, με κορυφαία εκείνη του Κρις Σταμούλη, που είπε στους αντιπάλους του, ότι χάρηκε που δεν έφαγαν, ενώ η εσωστρέφεια «βασιλεύει» στην κόκκινη ομάδα, με την Ασημίνα Ιγγλέζου να τοποθετείται… υπέρ του αντιπάλου και να «καρφώνει» τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Γιώργος Κοψιδάς Survivor

Στο τέλος, η ψηφοφορία των «Κόκκινων» δεν είχε μεγάλες εκπλήξεις. Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση τέθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη, με τον Γιώργο Κοψιδά, που είχε την ατομική ασυλία, να αποφασίζει για τον τρίτο υποψήφιο, μαζί με την Ανθή και την Ασημίνα. Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι εκείνος, που τίθεται μαζί με τα άλλα δύο κορίτσια υποψήφιος προς αποχώρησης, με υπόδειξη του ηθοποιού.

Survivor 4: Η κίνηση όλο νόημα του Περικλή μετά την υποψηφιότητά του

Σε μια απίστευτη αντίδραση προχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, ο οποίος έκαψε το χαρτί του συμβουλίου, μόλις βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με άλλες δύο παίκτριες και, συγκεκριμένα, την Ασημίνα Ιγγλέζου και την Ανθή Σαλαγκούδη.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε, ότι αυτοί οι τρεις παίκτες τίθενται στην κρίση του κοινού και αμέσως ζήτησε την άποψη του γνωστού σχεδιαστή κοσμημάτων. Ο Περικλής, στην πρώτη του αντίδραση μετά την ψήφο του Γιώργου Κοψιδά, δε θέλησε να απαντήσει στο συμπαίκτη του για τις κατηγορίες, που του πρόσαψε, αλλά αντιθέτως πήρε ένα χαρτί, που είχε δοθεί στους παίκτες για το έκτακτο συμβούλιο, όπου άλλαξαν οι ομάδες.

Survivor Περικλής

Ο ίδιος ανέφερε, ότι εκείνο το χαρτί ήταν για τον ίδιο μια αλλαγή εποχής, που έκανε τη συμβίωση στην παραλία των «Κόκκινων» χειρότερη για εκείνον. Στο τέλος, μάλιστα, έκαψε το συγκεκριμένο χαρτί, μαζί με όσες αναμνήσεις του έφερνε.

Survivor 4: Ξέσπασμα από τον πουθενά για τον Τριαντάφυλλο - «Γιατί ψηφίζατε τον Κοψιδά κάθε εβδομάδα;»

Με το που τελείωσε η διαδικασία ψηφοφορίας για τους επόμενους υποψήφιους προς αποχώρηση στο Survivor, ο Τριαντάφυλλος δεν έχασε την ευκαιρία του και εξαπέλυσε «άγρια» επίθεση στις πρώην συμπαίκτριές του, ζητώντας για άλλη μια φορά το λόγο, που ψήφιζαν κάποτε τον Γιώργο Κοψιδά.

Μια αντίδραση της Άννας Μαρίας Βέλλη στα λόγια του Γιώργου Κοψιδά, όταν ο τελευταίος υποδείκνυε ως τρίτο υποψήφιο τον Περικλή Κονδυλάτο, ήταν η αφορμή για να «ξεσπάσει» ο τραγουδιστής, που ζήτησε εξηγήσεις για τις γκριμάτσες της και ανέφερε, ότι ήταν από τους παίκτες που ψήφιζαν τον ηθοποιό χωρίς να υπάρχει λόγος κι ενώ ήταν δυνατός αγωνιστικά.

Survivor Άννα Μαρία Βέλλη

Η Άννα Μαρία θέλησε να… βάλει στη θέση του τον Τριαντάφυλλο, με τη βοήθεια της Ελευθερίας Ελευθερίου, αν και ουσιαστικά απάντηση δεν έδωσε στο λόγο, που ψήφιζε τον Κοψιδά, μιλώντας αόριστα για τη συμβίωση στην παραλία. Ο τελευταίος, πάντως, θα μείνει αιωνίως με την απορία…

Χαμό έχει προκαλέσει επίσης, το υπερπολυτελέστατο σπίτι της Ανθής!