Survivor 4 trailer 27/1: Χωρίς φαγητό οι Κόκκινοι τόσο καιρό αλλά παλεύουν σκληρά για το έπαθλο επικοινωνίας

Στον στίβο μάχης θα δούμε ξανά εκρήξεις και κλάματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 trailer 27/1: Χωρίς φαγητό οι Κόκκινοι τόσο καιρό αλλά παλεύουν σκληρά για το έπαθλο επικοινωνίας

Χαμός θα γίνει και στο αποψινό 27/1 επεισόδιο του Survivor! Από τα πλάνα του trailer που θα βρείτε παρακάτω φαίνεται πως οι Κόκκινοι έχουν φτάσει στα όριά τους λόγω αφαγίας και πιέζονται υπερβολικά πολύ για να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη, όχι μόνο για να φάνε αλλά και για ανέβουν ψυχολογικά!

Το Youweekly.gr σας αποκάλυψε νωρίτερα, μαζί με το ποια ομάδα κερδίζει σήμερα, πως το έπαθλο θα είναι έπαθλο επικοινωνίας, όπως συνέβη και την προηγούμενη Τετάρτη όπου οι παίκτες μπόρεσαν και διάβασαν κάποια tweets από αυτά που γράφονται τόσο καιρό γι' αυτούς.

Σήμερα, υποθέτουμε πως θα είναι κάποιο μήνυμα από κοντινούς φίλους...

Δείτε το trailer του σημερινού 27/1 επεισοδίου Survivor

Το αγώνισμα απαιτεί ξανά αντοχή, ταχύτητα και εννοείται στόχο! Φωνές, κλάματα και εκπλήξεις θα πρωταγωνιστήσουν σίγουρα...

Ότι κι αν γίνει και οι δυο ομάδες θα καταλήξουν στο συμβούλιο του νησιού στο οποία θα ανακοινωθεί το όνομα που θα μαζέψει την βαλίτσα του για Ελλάδα. (Σας έχουμε γράψει ποιο θα είναι το όνομα αυτό, παρακάτω, οπότε αν θέλετε να το μάθετε συνεχίστε να διαβάζετε...)

Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα από το Survivor

Οι πληροφορίες που έχει το Youweekly.gr από το βράδυ της Τετάρτης αναφέρουν πως παρά την άσχημη συμπεριφορά του Κονδυλάτου - δείτε εδώ που έπαιξε ξύλο με τον Καλίδη στο αγώνισμα - και την χαμηλή (αλλά βελτιωμένη λίγο) απόδοση της Ανθής Σαλαγκούδη στα αγωνίσματα η παίκτρια που θα μαζέψει τα πράγματα της και θα αποχωρήσει από το Survivor είναι η Ασημίνα Ιγγλέζου!

Survivor spoiler 27/1 φεύγει η Ασημίνα Ιγγλέζου

Το κοινό, όπως φαίνεται, δεν ψήφισε υπέρ αυτής...

Σε περίπτωση που κάτι αλλάξει από όλα αυτά θα σας το αποκαλύψουμε μέσα στην ημέρα αν και... δεν νομίζουμε φίλε Τάκη...