Survivor 4 - Περικλής: «Ο Κοψιδάς είναι βλάκας, δεν του αξίζει ούτε καλημέρα»

«Το συμβούλιο του νησιού ήταν μία παρωδία»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Περικλής: «Ο Κοψιδάς είναι βλάκας, δεν του αξίζει ούτε καλημέρα»

Νέα «πυρά« προς τον Γιώργο Κοψιδά άφησε ο Περικλής Κονδυλάτος στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, με το γνωστό σχεδιαστή κοσμημάτων να τον αποκαλεί ως «βλάκα» και «προβλέψιμο», προσθέτοντας πως του αξίζει καν μια καλημέρα ή μια καληνύχτα.

Ο γνωστός ηθοποιός ψήφισε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση το συμπαίκτη του, με τον Περικλή να γίνεται έξαλλος μαζί του για ακόμη μια φορά, κάνοντας νύξη για το επίπεδό του ως ανθρώπου, αφού είχε αρκετά… κοσμητικά επίθετα να προσφέρει.

Survivor Κονδυλάτος Κοψιδάς

Χαρακτήρισε, δε, ως παρωδία το τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης, παρότι οι δύο παίκτες φάνηκαν να ενώνουν τις δυνάμεις τους στο τελευταίο αγώνισμα. Με το που γύρισαν, όμως, η… κανονικότητα επανήλθε.

Τζένη Γεωργιάδου: "Η συμπεριφορά του Περικλή στο Survivor οφείλεται στην πείνα"

Η Τζένη Γεωργιάδου, κοντινή φίλη του Περικλή Κονδυλάτου, το μεσημέρι της Τετάρτης παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Love it και σχολίασε τα περιστατικά έκρηξης και θυμού του σχεδιαστή που βλέπουμε στο Survivor.

Οι δηλώσεις της Τζένης Γεωργιάδου για τον Περικλή Κονδυλάτο

"Με τον Περικλή συνεργαστήκαμε την περίοδο που ήμουν στο My Style Rocks. Ο Περικλής σαν άνθρωπος είναι πολύ γλυκός, πολύ συνεργάσιμος. Πάντα μου έδινε πάρα πολύ καλές συμβουλές, πάντα μου έλεγε να σκέφτομαι με την λογική, πάντα ήθελε το καλό μου, μου μιλούσε πάντα όμορφα, δεν μίλησε ποτέ άσχημα για κανέναν. Η συμπεριφορά του στο Survivor οφείλεται στην πείνα και στο ότι κάποιες φορές αισθάνθηκε αδικημένος." ανέφερε χαρακτηριστικά η Τζένη.

Ποια είναι λοιπόν η Τζένη Γεωργιάδου

  • Η Τζένη Γεωργιάδου είναι 39 ετών
  • Ζει στη Σουηδία
  • Ασχολείται με τη διακόσμηση βιτρινών.
  • Ήρθε στην Ελλάδα από τη Στοκχόλμη μόνο για το... My Style Rocks.
  • Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη μέχρι τα 14 της χρόνια,
  • Η μόδα και το styling, της κέντρισαν το ενδιαφέρον από μικρή ηλικία.
  • Είναι κατά του body shaming.
  • Θεωρεί πως η μόδα συνδέεται στενά με την ψυχολογία της γυναίκας.
  • Το μεγάλο της όνειρο είναι να κάνει art direction και costume design σε ελληνικά μουσικά βίντεο clip, γιατί αγαπάει την ελληνική μουσική αλλά και γιατί θεωρεί ότι από αυτό τον χώρο λείπει η γυναικεία αισθητική.
  • Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το hair styling.