Survivor 4 - Μπάρτζης: «Ο Παπαδόπουλος δεν την εννοούσε τη συγγνώμη»

Επιμένει στο θέμα που απασχόλησε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Μπάρτζης: «Ο Παπαδόπουλος δεν την εννοούσε τη συγγνώμη»

Έξαλλος είναι ο Νίκος Μπάρτζης στο Survivor, με τον αγρότη της μπλε ομάδας να τα βάζει για ακόμη μια φορά με τον Κώστα Παπαδόπουλο, τονίζοντας πως προσβάλλει όχι μόνο εκείνον, αλλά και τους επαγγελματίες του χώρου του.

Ο ίδιος βρέθηκε εκτός εαυτού μετά από μια φράση του Παπαδόπουλου, ο οποίος, όταν του φώναξε, του απάντησε πως έτσι πρέπει να απευθύνεται στα πρόβατά του, με αποτέλεσμα να το θεωρήσει προσβολή για όλους τους αγρότες.

Ο Παπαδόπουλος είχε ζητήσει συγγνώμη στο συμβούλιο, αλλά ο Μπάρτζης δεν τη δέχεται, καθώς δεν τη θεωρεί αληθινή, με τον Κρις Σταμούλη να συμφωνεί μαζί του.

Survivor 4 - Μπάρτζης - «Ντροπή δεν είναι η δουλειά σου αλλά ο χαρακτήρας σου»

Ο Νίκος Μπάρτζης δημιούργησε κανονικό χαμό στο σημερινό επεισόδιο του Survivor και έτσι το Twitter όχι μόνο ξέσπασε εναντίον του αλλά τον έκραξε για τη συμπεριφορά του απέναντι στους αντιπάλους του.

Αφορμή στάθηκε ο πανηγυρισμός του αγρότη της μπλε ομάδας, μετά τον τελευταίο πόντο που πήρε στην νίκη στο αγώνισμα ασυλίας, καθώς ήταν έξαλλος και είχε συνέχεια, απευθύνοντας το λόγο στους «Κόκκινους». Σε εκείνο το σημείο, αρκετά πρόσωπα θίχτηκαν, ενώ έγινε αναφορά και στην άσχημη κίνηση του Πάνου Καλίδη προς τον Περικλή Κονδυλάτο.

Το αποκορύφωμα ήταν ο καβγάς μεταξύ του Κώστα Παπαδόπουλου και του Νίκου Μπάρτζη, με τον πρώτο να του λέει το πώς πρέπει να απευθύνει το λόγο σε ένα συνάνθρωπό του, λέγοντας το όνομά του, αντί να προβαίνει σε κάποιο επιφώνημα.

Νίκος Μπάρτζης SurvivorSurvivor Twitter