Survivor highlights 27/1: Οι τσακωμοί, τα κλάματα και ο παίκτης που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor highlights 27/1: Οι τσακωμοί, τα κλάματα και ο παίκτης που αποχώρησε

Γεμάτο ανατροπές και εντάσεις ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με τους καυγάδες να κάνουν άλλη μια φορά την εμφάνιση τους αλλά και τους Μπλε να κερδίσουν ξανά. Η παίκτρια που αποχώρησε στο μεταξύ χθες, ήταν η Ασημίνα Ιγγλέζου.

Πάμε να δούμε παρακάτω όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο! Δείτε εδώ παρεμπιπτόντως την δήλωση της γυναίκας του Πάνου Καλίδη!

Survivor 4 - Περικλής: «Ο Κοψιδάς είναι βλάκας, δεν του αξίζει ούτε καλημέρα»

Νέα «πυρά« προς τον Γιώργο Κοψιδά άφησε ο Περικλής Κονδυλάτος στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, με το γνωστό σχεδιαστή κοσμημάτων να τον αποκαλεί ως «βλάκα» και «προβλέψιμο», προσθέτοντας πως του αξίζει καν μια καλημέρα ή μια καληνύχτα.

Ο γνωστός ηθοποιός ψήφισε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση το συμπαίκτη του, με τον Περικλή να γίνεται έξαλλος μαζί του για ακόμη μια φορά, κάνοντας νύξη για το επίπεδό του ως ανθρώπου, αφού είχε αρκετά… κοσμητικά επίθετα να προσφέρει.

Survivor Κονδυλάτος Κοψιδάς

Χαρακτήρισε, δε, ως παρωδία το τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης, παρότι οι δύο παίκτες φάνηκαν να ενώνουν τις δυνάμεις τους στο τελευταίο αγώνισμα. Με το που γύρισαν, όμως, η… κανονικότητα επανήλθε.

Survivor 4: «Μπάχαλο» οι Κόκκινοι - Ξέσπασε η Σαλαγκούδη για τον Τριαντάφυλλο

Ξεκατινιάσματος… συνέχεια υπάρχει στην «κόκκινη» παραλία του Survivor, με τον Τριαντάφυλλο και την Ανθή Σαλαγκούδη να τσακώνονται μεταξύ τους σχετικά με τις ψήφους και τη συμβίωση στην καλύβα.

Ο γνωστός τραγουδιστής άρχισε να μιλά στους συμπαίκτες του για τη στατιστική των παικτών, που νωρίτερα ψήφιζαν τον Γιώργο Κοψιδά, ζητώντας για ακόμη μια φορά το λόγο, που το έκαναν, με την Ανθή να αντιδρά άμεσα και τον καβγά να ξεκινά μεταξύ των δύο.

Σαλαγκούδη Τριαντάφυλλος Survivor

Η Σαλαγκούδη τον κατηγόρησε ως ψεύτη, λέγοντας πως όταν βρέθηκε δημοφιλέστερη παίκτρια, ο Τριαντάφυλλος την πλησίασε και της υποσχέθηκε, ότι δε θα την ψήφιζε ξανά. Ο Τριαντάφυλλος δεν το παραδέχθηκε και συνέχισε να μιλά για τη στατιστική της. «Εξαιτίας της ξεκινάμε με -2 πόντους», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα.

Survivor 4: Εκτός παιχνιδιού λόγω ωτίτιδας η Βαλέρια Χοψονίδου

Η Βαλέρια Χοψονίδου βρέθηκε για δεύτερη σερί μέρα εκτός αγωνίσματος στο Survivor 4, λόγω μίας ωτίτιδας που έχει εμφανίσει και δεν έχει την δυνατότητα να έρθει σε επαφή με το νερό, κάτι που σίγουρα θα την δυσκολέψει στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η νέα παίκτρια δεν έχει καταφέρει προς το παρόν να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της, αν και στο χθεσινό συμβούλιο ήταν πολύ ενεργή και υποστήριξε τον Νίκο Μπάρτζη.

Survivor Βαλέρια Χοψονίδου

Ως άλλη λοιπόν Άννα Μαρία Βέλλη, μένει εκτός των αγωνισμάτων καθώς όπως είναι γνωστό η πλειοψηφία των αγώνων στον Άγιο Δομίνικο, περιλαμβάνουν την επαφή με το νερό.

Survivor 4: Ο Περικλής νίκησε τον Καλίδη και του έστειλε φιλάκια

Σε μια επική κίνηση προχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος στη διάρκεια του αγωνίσματος στο Survivor, με το γνωστό σχεδιαστή κοσμημάτων να κερδίζει τον Πάνο Καλίδη και να… του στέλνει φιλάκια, μετά την φοβερή κόντρα τους στην προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Οι δύο παίκτες είχαν τσακωθεί άγρια στη διάρκεια του τελευταίου αγωνίσματος ασυλίας, με τον Περικλή ειδικά να βρίζει τον Καλίδη και να μην κρύβει τα νεύρα του εξαιτίας του αντιαθλητικού παιχνιδιού του. Αμφότεροι βρέθηκαν σήμερα (27/1) αντίπαλοι στο αγώνισμα επικοινωνίας, με τον Κονδυλάτο να νικά.

Καλίδης Κονδυλάτος

Ο πανηγυρισμός του, μάλιστα, είχε… στυλ, καθώς έστειλε φιλάκια στον τραγουδιστή, παίρνοντας εκδίκηση ξανά για τον καβγά τους στον προηγούμενο αγώνα.

Survivor 4 - Μπάρτζης: «Ο Παπαδόπουλος δεν την εννοούσε τη συγγνώμη»

Έξαλλος είναι ο Νίκος Μπάρτζης στο Survivor, με τον αγρότη της μπλε ομάδας να τα βάζει για ακόμη μια φορά με τον Κώστα Παπαδόπουλο, τονίζοντας πως προσβάλλει όχι μόνο εκείνον, αλλά και τους επαγγελματίες του χώρου του.

Ο ίδιος βρέθηκε εκτός εαυτού μετά από μια φράση του Παπαδόπουλου, ο οποίος, όταν του φώναξε, του απάντησε πως έτσι πρέπει να απευθύνεται στα πρόβατά του, με αποτέλεσμα να το θεωρήσει προσβολή για όλους τους αγρότες.

Ο Παπαδόπουλος είχε ζητήσει συγγνώμη στο συμβούλιο, αλλά ο Μπάρτζης δεν τη δέχεται, καθώς δεν τη θεωρεί αληθινή, με τον Κρις Σταμούλη να συμφωνεί μαζί του.

Survivor 4: Οι Μπλε κέρδισαν το αγώνισμα επικοινωνίας

Ακόμη ένα αγώνισμα του Survivor κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όπως έγινε στην τελευταία αναμέτρηση για την ασυλία, με τους «Μπλε» για ακόμη μια φορά να τα καταφέρνουν και να απολαμβάνουν έπαθλο φαγητού και επικοινωνίας, όπως σας είχε ενημερώσει το Youweekly.gr.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ένα… πλήρες πακέτο επάθλου, τονίζοντας πως για τον νικητή δε θα υπήρχε μόνο έπαθλο επικοινωνίας, αλλά και εξωτικά φρούτα με δύο τοστάκια. Ήταν λογικό, επομένως, οι επιζόντες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, προσφέροντας έναν αγχωτικό αγώνα.

Survivor Μπλε

Νικήτρια ομάδα ήταν η μπλε με σκορ 10-9.

Survivor 4: Στην κλινική ο Κοψιδάς - Του έπεσε η πίεση στο αγώνισμα

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο Γιώργος Κοψιδάς, με τον γνωστό ηθοποιό να αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα υγείας μετά το αγώνισμα του Survivor.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της αναμέτρησης, που βρήκε νικήτρια την μπλε ομάδα, ο Γιώργος Λιανός μάζεψε τους παίκτες των δύο πλευρών και τους ανακοίνωσε, ότι ο Κοψιδάς έπρεπε να μεταβεί άμεσα στην κλινική, καθώς κάτι τέτοιο κρίθηκε αναγκαίο.

Survivor Λιανός

Το «κτήνος» των «Κόκκινων», συγκεκριμένα, είχε χαμηλή πίεση και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, χωρίς βέβαια να εμπνέει ανησυχία η κατάστασή του.

Survivor 4 - Σαλαγκούδη: «Είμαι το μεγαλύτερο παλτό στην ομάδα»

Η Ανθή Σαλαγκούδη παραδέχθηκε επιτέλους στο Survivor αυτό, που βλέπουμε όλοι στο φετινό ριάλιτι, με την ίδια να παραδέχεται στους συμπαίκτες της, ότι είναι το μεγαλύτερο παλτό που έχει υπάρξει.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρέθηκε, μετά το τέλος του αγωνίσματος, σε δύσκολη θέση, καθώς για ακόμη μια φορά αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και, συζητώντας με τη συνυποψήφια της προς αποχώρηση, Ασημίνα Ιγγλέζου, της είπε αυτή την φράση, που άπαντες περιμέναμε να ακούσουμε.

Ανθή Σαλαγκούδη survivor

«Είμαι το μεγαλύτερο παλτό της ομάδας», της είπε, αν και στη συνέχεια είπε στη Σοφία Μαργαρίτη, ότι για τις ήττες της φταίει η κακή ενέργεια της ομάδας και η μη εμψύχωση προς το μέρος της, βρίσκοντας δικαιολογίες για την απόδοσή της, ενώ το Twitter έκλαψε με την τούμπα της στον αγώνα.

Survivor 4: Ξέσπασε σε λυγμούς η Ελευθερίου στο έπαθλο επικοινωνίας

«Ξέσπασε» σε λυγμούς η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor, με τη γνωστή τραγουδίστρια να λυγίζει μπροστά σε αυτό, που είδε και τη γονάτισε.

Οι παίκτες της μπλε ομάδας κέρδισαν στο αγώνισμα επάθλου, με αυτό να είναι η επικοινωνία, τα τοστάκια και τα φρούτα, έχοντας τη δυνατότητα, αναφορικά με το πρώτο, να δουν μηνύματα χρηστών του Twitter και να δουν φωτογραφίες αγαπημένων τους προσώπων.

Survivor Ελευθερία Ελευθερίου

Η Ελευθερίου δάκρυσε, βλέποντας το μήνυμα της φίλης της, Στέλλας, η οποία είχε μαζί και το σκυλάκι της. Η καλλιτέχνιδα συγκινήθηκε ιδιαίτερα, βλέποντας το κατοικίδιό της και προχώρησε ένα φοβερό «ξέσπασμα», που συγκλόνισε μέχρι και τους συμπαίκτες της, ενώ μήνυμα της έστειλε και η Κατερίνα Στικούδη.

Survivor 4: Ο Γιώργος Λιβάνης έστειλε μήνυμα στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Χαμός έγινε με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επικοινωνίας, που κέρδισε η μπλε ομάδα μετά το σχετικό αγώνισμα στο Survivor, με ένα διάσημο τραγουδιστή να της στέλνει… ερωτικό μήνυμα.

Η παίκτρια των «Μπλε» έχει εντυπωσιάσει με τις αγωνιστικές της ικανότητες, αλλά και με το καλλίγραμμο σώμα της, το οποίο έκανε έναν εκ των πιο γνωστών καλλιτεχνών της νέας εποχής να ερωτευτεί - όπως σας είχαμε ενημερώσει - με τους δύο να είναι στα καλύτερά τους και αυτό να φαίνεται στη διάρκεια του επάθλου επικοινωνίας.

Survivor Μαριαλένα Λιβάνης

Ο Γιώργος Λιβάνης ήταν μεταξύ των ανθρώπων, που έστειλαν φωτογραφία στη Μαριαλένα, με άπαντες από την ομάδα της να εντυπωσιάζονται και να κάνουν ορισμένους… ερωτικούς ήχους, βλέποντάς τον.

Survivor 4: Λαχτάρα για τους Κόκκινους - Μπήκε φίδι μέσα στην καλύβα τους

Τρόμος επικράτησε στην «κόκκινη» παραλία του Survivor, με ένα φίδι να εμφανίζεται μπροστά στους παίκτες, αν και ο Γιώργος Κορόμι αποδείχθηκε ατρόμητος και έδιωξε το ερπετό.

Ο παίκτης των «Κόκκινων» κάλεσε τους συμπαίκτες του να δουν αυτό, που είχε εντοπίσει, με άπαντες να μένουν άναυδοι στο θέαμα του φιδιού, το οποίο κρυβόταν ακριβώς πάνω στην καλύβα τους, σε μια στιγμή τουλάχιστον ανατριχιαστική.

Survivor Φίδι

Ο «Κόρο» - ο οποίος μάθαμε πως έχει και σχέση έξω από το παιχνίδι - πάντως, κατάφερε να κατεβάσει το φίδι και να το απομακρύνει από την καλύβα της ομάδας του, με τον κίνδυνο να μην υπάρχει πια, αν και προκαλεί εντύπωση το πώς θα μπορούσαν οι παίκτες να κοιμηθούν, μετά από αυτό το περιστατικό.

Survivor 4: «Πυρά» Παπαδόπουλου για Σαλαγκούδη - «Κάποιοι κάνουν πασαρέλα προς τον στόχο»

Στο σημερινό συμβούλιο του Survivor, οι Κόκκινο κλήθηκαν να μιλήσουν για τις επιδόσεις της ομάδας τους και ο Κώστας Παπαδόπουλος έριξε τα δικά του «πυρά» προς την Ανθή Σαλαγκούδη λέγοντας πως υπάρχουν κάποιοι που κάνουν πασαρέλα στον στίβο μάχης.

Οι παίκτες της ομάδας συζήτησαν πολύ για την ήττα τους και κάποιοι δεν μπορούσαν με τίποτα να «χωνέψουν» πως βρέθηκαν πίσω εξ' αιτίας της απροθυμίας μερικών παικτών.

Survivor Σαλαγκούδη

Η Ανθή Σαλαγκούδη παραδέχθηκε πως είναι το μεγαλύτερο παλτό της ομάδας και ο Κώστας Παπαδόπουλος το επιβεβαίωσε στο συμβούλιο.

Survivor 4: Αποχώρησε η Ασημίνα Ιγγλέζου

Ακόμη ένας παίκτης αποχώρησε από το Survivor, με το κοινό να μην τον κρατά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να γυρίσει στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο. Αυτή που είχε τις λιγότερες ψήφους του κοινού ήταν η Ασημίνα Ιγγλέζου.

Ο κλήρος έπεσε για ακόμη μια φορά στην κόκκινη ομάδα, η οποία έπρεπε να διαλέξει στα προηγούμενα συμβούλια αποχώρησης τους τρις παίκτες, που θα βρίσκονταν στην κρίση του κοινού. Από το σύνολο των παικτών, υποψήφιοι βρέθηκαν η Ανθή Σαλαγκούδη και η Ασημίνα Ιγγλέζου, ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς ψήφισε, έχοντας ατομική ασυλία, τον Περικλή Κονδυλάτο.

Survivor αποχώρηση Ασημίνα

Η αθλήτρια δεν κατάφερε να πείσει τους τηλεθεατές να την ψηφίσουν, όπως σας αποκάλυψε από νωρίς την Τετάρτη το Youweekly.gr και, κάπως έτσι, η φετινή της περιπέτεια ολοκληρώνεται.