Survivor 4 - Ολυμπία Χοψονίδου: «Η Βαλέρια πήγε εκεί για ηλιοθεραπεία, χυμό καρύδας κλπ»

Η απάντηση της στο τρολάρισμα που δέχεται η αδερφή της

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ολυμπία Χοψονίδου: «Η Βαλέρια πήγε εκεί για ηλιοθεραπεία, χυμό καρύδας κλπ»

Η Βαλέρια Χοψονίδου έχει μπει στο Survivor 4 και στην ομάδα των μπλε και το «τρολάρισμα» στα social media είναι μεγάλο αφού δεν μπορεί να αγωνιστεί. Η αδερφή της Ολυμπία Χοψονίδου απαντά χιουμοριστικά στα όσα λέγονται.

Στο χθεσινό αγώνισμα που είχε ως βασικό στοιχείο το νερό, η Βαλέρια λόγω μια ωτίτιδας που την ταλαιπωρεί δεν μπορούσε να αγωνιστεί με αποτέλεσμα να δέχεται «πυρά» στο instagram και το twitter.

Η παίκτρια των Μπλε, «έφερε» το πρόβλημα υγείας από την Ελλάδα, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο αφού και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης που βλέπει φανατικά το ριάλιτι δήλωσε με χιούμορ πως η παίκτρια μοιάζει με Έλληνα φαντάρο κατηγορίας 14!

Στα σχόλια απάντησε η Ολυμπία που στηρίζει την αδερφή της λέγοντας πως η Βαλέρια έχει πάει για διακοπές, ηλιοθεραπεία και χυμούς καρύδας.

Η ανάρτηση της Ολυμπίας Χοψονίδου για την αδερφή της Βαλέρια

Survivor 4 - Βαλέρια Χοψονίδου: "Θα δώσω το 150% του εαυτού μου για την ομάδα μου"

Η Βαλέρια Χοψονίδου μπήκε το βράδυ της Κυριακής 24/1 στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Survivor, και με το καλησπέρα σας έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στο twitter για τις αγωνιστικές της ικανότητες.

Ωστόσο, όπως δήλωσε η ίδια στην κάμερα της εκπομπής Love it, λίγες ώρες πριν πετάξει για Άγιο Δομίνικο ήθελε πολύ να δοκιμάσει τα όριά της σε ένα τέτοιο παιχνίδι, και χαρακτηριστικά ανέφερε πως θα δώσει το 150% του εαυτού της για να καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα της με όποιον τρόπο μπορεί.

Επίσης, αποκάλυψε και τι είναι αυτό που την τρομάζει στο νησί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Βαλέριας Χοψονίδου λίγο πριν μπει στο Survivor