Survivor 4: Οι στοιχηματικές έβγαλαν ήδη νικητή και δεν είναι ο Τζέιμς!

Όντως τώρα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Οι στοιχηματικές έβγαλαν ήδη νικητή και δεν είναι ο Τζέιμς!

Μπορεί να είμαστε ακόμα στην αρχή του «Survivor», με νέους παίκτες να προστίθενται συνεχώς στις δύο ομάδες - δείτε εδώ ποιος μπαίνει την Κυριακή - τα στοιχήματα όμως έχουν ήδη αναδείξει τον έναν και μοναδικό νικητή.

Παρά το γεγονός πως η κόκκινη ομάδα μετρά σερί ήττες από τους αντιπάλους της, σύμφωνα με τις αποδόσεις ο νικητής θα προέρχεται από τους «Κόκκινους», με έναν παίκτη να βρίσκεται μόνος του στην κορυφή των στοιχημάτων.

Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, ο Τζέιμς Καφετζής έμεινε… δεύτερος και καταϊδρωμένος, μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη, με απόδοση 3.50.

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor σύμφωνα με τις στοιχηματικές

Στην πρώτη θέση, με απόδοση 3.30, βρίσκουμε τον πρώην «Μαχητή» Γιώργο Κόρομι, ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς είναι τρίτος με απόδοση 4.00.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα των αποδόσεων και τους 8 πρώτους παίκτες:

Survivor 4 νικητής στοιχήματα Γιώργος Κόρομι

Λίγα πράγματα για την ζωή του Γιώργου Κόρομι

Έχει εργαστεί καιρό ως μοντέλο για γνωστούς οίκους μόδας και έχει περπατήσει και σε πασαρέλες στην εβδομάδα μόδας της Αθήνας.

Τα μοντέλα φαίνεται πως δεν πάνε μόνο στο GNTM και έτσι ο Γιώργος Κόρομι τράβηξε τον δρόμο του προς τον Άγιο Δομίνικο, όπου εντυπωσιάζει με τις αθλητικές του επιδόσεις αλλά και με τον τρόπο με τον οποίο βοηθάει στην επιβίωση στην καλύβα.

Με μία μικρή αναζήτηση που κάναμε εντοπίσαμε φωτογραφίσεις που έχει κάνει στο παρελθόν ο παίκτης των μαχητών αλλά και στιγμιότυπα από πασαρέλες που έχει περπατήσει.

Γιώργος Κόρομι πασαρέλαΓιώργος Κόρομι σώμαΓιώργος Κόρομι μοντέλο

Ο Γιώργος Κόρομι είναι 33 ετών και μένει στην Αθήνα. Είναι επιχειρηματίας, διατηρεί καφετέρια στο κέντρο της πόλης. Παράλληλα έχει σπουδάσει γραφιστική και 3D Animation.

Λατρεύει τις εξορμήσεις στη φύση και το ψαροντούφεκο και πιστεύει ότι αυτό θα τον βοηθήσει στον Άγιο Δομίνικο. Του αρέσει να ζει στα άκρα και να μην κάθεται στον καναπέ.

Αντιπαθεί τους γκρινιάρηδες, τους εγωκεντρικούς και τους ψωνισμένους. Δεν του αρέσει να χάνει και στο μυαλό του υπάρχει μόνο η νίκη. Θεωρεί τον εαυτό του ήρεμη δύναμη και θέλει να είναι ένα σημαντικό μέλος της ομάδας του.