Χατζίδου για Survivor: «Είχαμε ένα άτομο στην καλύβα που ερχόταν και έλεγε “πω πω δεν την μπορώ καθόλου”»

Εσείς ποιος λέτε; Εμάς κάποιος μας περνάει από το μυαλό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χατζίδου για Survivor: «Είχαμε ένα άτομο στην καλύβα που ερχόταν και έλεγε “πω πω δεν την μπορώ καθόλου”»

Καλεσμένη στην εκπομπή Love it βρέθηκε η Ελένη Χατζίδου, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και στη δική της συμμετοχή στο Survivor. Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

Η τραγουδίστρια ανέφερε πως ένας συμπαίκτης της έσπερνε την διχόνοια μέσα στην καλύβα, ωστόσο, δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα τους.

Ελένη Χατζίδου Survivor

«Είχαμε ένα άτομο μέσα στην καλύβα που ερχόταν πχ σε σένα και έλεγε “πο πο δεν την μπορώ καθόλου”, μετά πήγαινε σε άλλον. Έκανε αυτό το ανακάτεμα… Μακάρι να μπορούσα να σας πω ποιος...Εδώ δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τον αδερφό σου, φαντάσου με τόσα άτομα. Το πιο άσχημο που γινόταν ήταν ότι μιλούσαν για φαγητό και εστιατόρια.», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου. Φέτος ωστόσο, τα πράγματα είναι... χειρότερα, αφού έχουν φτάσει να πιάνονται στα χέρια.

Η Ελένη Χατζίδου στο Survivor είχε πάθει πολυποειδή εκφύλιση

Η Ελένη Χατζίδου είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είχα περίοδο για πολλούς μήνες λόγω της ταλαιπωρίας και της πείνας και όχι λόγω κάποιου χαπιού που πολλοί νόμιζαν ότι μας δίνουν.

Ακόμα, ήμουν ένα βήμα πριν το χειρουργείο των φωνητικών μου χορδών καθώς έκανα πολυποειδή εκφύλιση από την ταλαιπωρία όπως είπε ο γιατρός.». Δείτε εδώ πώς σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος το φετινό Survivor.

Η Χατζίδου αποκαλύπτει τα προβλήματα υγείας μετά το Survivor

Μέσα από το ίδιο Q&A αποκάλυψε και το αν η παραγωγή δίνει στους παίκτες φαγητό πίσω από τις κάμερες.

Η τραγουδίστρια συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και έτσι, τώρα που παίζεται η νέα σεζόν, και έτσι οι διαδικτυακοί της φίλοι ζήτησαν να μάθουν πολλά από την εμπειρία της στο παιχνίδι.

Η Ελένη Χατζίδου ξεκαθάρισε πως η παραγωγή δεν δίνει φαγητό στους διαγωνιζόμενους, ενώ χιουμοριστικά είπε πως είχε την κρυφή ελπίδα να δίνει!

Ελένη Χατζίδου Survivor