Survivor 4: Μπαίνει στο παιχνίδι η Χριστίνα Καλογεροπούλου

Είναι αθλήτρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Μπαίνει στο παιχνίδι η Χριστίνα Καλογεροπούλου

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει στο Youweekly.gr οι αφίξεις νέων παικτών στο Survivor 4 θα συνεχίσουν μέχρι και μέσα Φεβρουαρίου και ήδη σας έχουμε το όνομα του προσώπου που μπαίνει αυτή την Κυριακή 31/1! Αλλά επειδή τα ρεπορτάζ για το ριάλιτι δεν σταματούν εδώ... Το πρωί της Παρασκευής η εκπομπή Πρωινό έδωσε στην δημοσιότητα ακόμα ένα όνομα που φτιάχνει τις βαλίτσες του για Άγιο Δομίνικο, αυτό της Χριστίνας Καλογεροπούλου.

Όλες οι πληροφορίες για τη νέα παίκτρια, Χριστίνα Καλογεροπούλου, που μπαίνει στο Survivor

Η εν λόγω κοπέλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, είναι αθλήτρια, γυμνάστρια πρώην αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής και η ειδικότητά της είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής. Τον τελευταίο καιρό ασχολείται με τον στίβο και το άλμα επί κοντό.

Να τονίσουμε πως το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγή και ο Ιωάννης Μελισσανίδης.

Οι στοιχηματικές έβγαλαν ήδη τον νικητή του Survivor 4

Μπορεί να είμαστε ακόμα στην αρχή του «Survivor», με νέους παίκτες να προστίθενται συνεχώς στις δύο ομάδες - δείτε εδώ ποιος μπαίνει την Κυριακή - τα στοιχήματα όμως έχουν ήδη αναδείξει τον έναν και μοναδικό νικητή.

Παρά το γεγονός πως η κόκκινη ομάδα μετρά σερί ήττες από τους αντιπάλους της, σύμφωνα με τις αποδόσεις ο νικητής θα προέρχεται από τους «Κόκκινους», με έναν παίκτη να βρίσκεται μόνος του στην κορυφή των στοιχημάτων.

Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, ο Τζέιμς Καφετζής έμεινε… δεύτερος και καταϊδρωμένος, μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη, με απόδοση 3.50.

Στην πρώτη θέση, με απόδοση 3.30, βρίσκουμε τον πρώην «Μαχητή» Γιώργο Κόρομι, ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς είναι τρίτος με απόδοση 4.00.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα των αποδόσεων και τους 8 πρώτους παίκτες:

Survivor 4 νικητής στοιχήματα Γιώργος Κόρομι