Survivor 4 - Μπόγδανος: «Γνωρίζω προσωπικά την Βέλλη, την Ελευθερίου και τη Μαριπόζα»

Οι πρώτες δηλώσεις του πριν μπει στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Μπόγδανος: «Γνωρίζω προσωπικά την Βέλλη, την Ελευθερίου και τη Μαριπόζα»

Λίγο πριν αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο, ο Ηλίας Μπόγδανος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love it και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως γνωρίζει προσωπικά την Άννα Μαρία Βέλλη, την Έλενα Μαριπόζα καθώς και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε πως αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα με τους στόχους καθώς δεν τους έχει εξασκήσει.

Παράλληλα μίλησε για την σύντροφό του - δείτε εδώ τις κοινές τους φωτογραφίες - και εξήγησε πως σίγουρα θα του λείψει αλλά την ίδια στιγμή είναι πολύ χαρούμενη για εκείνον.

«Με φοβίζουν λίγοι οι στόχοι, γιατί δεν έχω ξανακάνει κατι αντίστοιχο ποτέ στη ζωή μου. Θα μου λείψει πάρα πολύ η οικογένειά μου, οι κολλητοί μου, που είναι και αυτοί οικογένεια μου και η κοπέλα μου.

Survivor 4 Μπόγδανος

Η κοπέλα μου χάρηκε για εμένα, αλλά στεναχωρήθηκε και λιγάκι. Αλλά είναι πολύ χαρούμενη για εμένα.

Γνωρίζω προσωπικά την Amiyiami, την Ελευθερία Ελευθερίου και την Μαριπόζα», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος στις δηλώσεις που έκανε.

Survivor 4: Ποιος είναι ο Ηλίας Μπόγδανος που βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ο frontman της pop-rock ελληνικής μπάντας Inco που ξεχωρίζει ως ό,τι πιο cool συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Αθήνα.

Οι INCO ξεκίνησαν το 2014 χτίζοντας ένα φανατικό νεανικό κοινό, αφού έχουν εμφανιστεί σε πολλά events και σκηνές σε Ελλάδα και εξωτερικό και μάλιστα στην ίδια σκηνή με τεράστια ονόματα, όπως Robbie Williams, Kovacs, Kasabian, David Guetta, White Lies, Wiz Khalifa και Ellie Goulding.

Ηλίας Μπόγδανος Survivor

Έχουν συμμετάσχει σε μεγάλα festival όπως το Rockwave, το Eject και το Exit Festival, πραγματοποιούν συνέχεια εκρηκτικές talk of the town live εμφανίσεις και φυσικά ξεχωρίζουν οι sold out βραδιές που διοργανώνουν στο ιστορικό Rock n’ Roll, καθώς η ενέργεια και το performance του Ηλία είναι μοναδικά.

Έχουν κυκλοφορήσει 4 singles και μάλιστα την τελευταία τους επιτυχία «ΜΗ Μ’ΑΓΑΠΑΣ» την έγραψε ειδικά για αυτούς, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο Ηλίας Μπόγδανος, λογικά, θα μπει στο Survivor ή αυτή την Κυριακή ή την επόμενη. Βρισκόμαστε κι εμείς εν αναμονή των εξελίξεων! Μην σας παραξενέψει αν τον δούμε και στην ομάδα των Μαχητών κάποια στιγμή αφού η παραγωγή θα κάνει το "ανακάτεμα", όπως ήδη σας έχουμε γράψει, νωρίτερα από ότι υπολόγιζε.