Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Survivor 4: «Είμαι γεμάτη σημάδια στο σώμα μου και έχω μείνει μισή»

Αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε στο ριάλιτι επιβίωσης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Survivor 4: «Είμαι γεμάτη σημάδια στο σώμα μου και έχω μείνει μισή»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι εισέβαλε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στο Survivor 4.

Η μαύρη γαζέλα που γνωρίσαμε μέσα από το γνωστό ριάλιτι επιβίωσης μπορεί να εντυπωσίασε αρχικά τους τηλεθεατές, όμως δεν κατάφερε να παραμείνει για πολύ στο παιχνίδι.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Survivor 4

Πλήρως ανανεωμένη εμφανίστηκε ξαφνικά σήμερα στο Καλό Μεσημέρι και φυσικά αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στο ριάλιτι.

Αρχικά, η Ελίζαμπεθ δήλωσε:

Τόσο το κοινό όσο και «Ήμουν σίγουρη για τη νίκη μου, πραγματικά. Επειδή γενικότερα είμαι μάχιμη και μου αρέσει να αθλούμαι, μου ήταν πάρα πολύ εύκολο. Έμπαινα με πολύ θετική ενέργεια».

Αφού αναφέρθηκε στην Ασημίνα Ιγγλέζου, έπειτα αποκάλυψε και τα κιλά που πρόλαβε και έχασε λόγω των εξαντλητικών συνθηκών.

Ειδικότερα, είπε: «Είμαι γεμάτη σημάδια, στα χέρια μου, στα πόδια μου κι έχω μείνει μισή, το ξέρω. Έχασα πέντε κιλά. Πρόλαβα».

Η συνάντηση Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Ατζούν Ιλιτζαλί πριν το Survivor 4

Κι όμως, σύμφωνα με ντοκουμέντα, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είχε συναντηθεί με τον Ατζούν Ιλιτζαλί πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor 4. Όπως όλα δείχνουν, ο Τούρκος παραγωγός ήξερε πριν την βάλει μέσα στο παιχνίδι.

Ο ίδιος έχει μεγάλη αδυναμία στην Μύκονο και κάθε καλοκαίρι όταν είναι ελεύθερος απο υποχρεώσεις ταξιδεύει στο νησί των ανέμων. Εκεί λοιπόν, γνώρισε την δημοσιογράφο και η κάμερα του Mykonos Live TV τους είχε απαθανατίσει.

Ο 48χρονος απέδειξε πόσο ευγενικός είναι όταν, ενώ κατευθυνόταν στην εξέδρα για να επιβιβαστεί σε ταχύπλοο που θα τον μετέφερε στο σκάφος του, συναντήθηκε με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι με την οποία χαιρετήθηκαν και έβγαλαν selfie. Για αυτό όπως λέγεται μπορεί και να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι Ατζούν Ιλιτζαλί Survivor 4