Survivor 4: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ασημίνα Ιγγλέζου - Αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Την τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ασημίνα Ιγγλέζου - Αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Η πολυσυζητημένη παίκτρια του Survivor 4, Ασημίνα Ιγγλέζου, επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας στην Ελλάδα και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly την απαθανάτισε στο αεροδρόμιο.

Η καλλονή ξανθιά που γνωρίσαμε μέσα από το επιτυχημένο ριάλιτι επιβίωσης δεν κατάφερε να παραμείνει στις αντίξοες συνθήκες του Άγιου Δομίνικου και αποχώρησε από το παιχνίδι, με τους παίκτες στο χθεσινό επεισόδιο μάλιστα να πανηγυρίζουν.

Ο φακός την τσάκωσε στο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την άφιξη της στην χώρα. Η ίδια φάνηκε να βρίσκεται σε πολύ καλή διάθεση και να είναι αρκετά χαρούμενη που θα γυρίσει πίσω στην οικογένεια της.

Μάλιστα, η Ασημίνα συνοδευόταν και από δύο άτομα της παραγωγής.

Δείτε παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο:

Survivor 4 Ασημίνα Ιγγλέζου

Survivor 4 Ελλάδα Ασημίνα Ιγγλέζου
Survivor 4 επέστρεψε στην Ελλάδα η Ασημίνα Ιγγλέζου

Ασημίνα Ιγγλέζου: Οι πρώτες αναρτήσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4

Το ταξίδι στο Survivor τελείωσε για την Ασημίνα Ιγγλέζου την προηγούμενη Τετάρτη (27/1) και πλέον παίρνει το δρόμο για την επιστροφή στο σπίτι.

Το κοινό αποφάσισε να μην μείνει η Ασημίνα η οποία αποχώρησε μέσα σε ένα βαρύ κλίμα, καθώς πέρα από τον Περικλή και την Ανθή, οι άλλοι συμπαίκτες της δεν φάνηκαν πως την ήθελαν στην ομάδα τους, κάνοντας λόγο πως το μυαλό της έχει μείνει στη μπλε ομάδα.

Η 41χρονο αθλήτρια έκανε τις πρώτες της αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μέσα από μία φάνηκε πως όντως οι «κόκκινοι» είχα δίκιο. Σε Instagram stories ανέβασε στιγμές της από το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ ξεχωρίζει μία φωτογραφία όπου είναι με την παλιά της ομάδα (τους μπλε), βάζοντας και μία καρδιά.

Οι αναρτήσεις της Ασημίνας Ιγγλέζου μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4:

Ασημίνα Ιγγλέζου μπλε ομάδα Survivor

Ασημίνα Ιγγλέζου Survivor 4

Ασημίνα Ιγγλέζου survivor 4 αεροδρόμιο