Survivor 4: Τα έβαλε ξανά ο Περικλής με τον Τριαντάφυλλο - «Δεν μπορεί κανείς να τον αντέξει πάνω από ένα 24ωρο»

Άγριος τσακωμός μεταξύ των δύο παικτών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Τα έβαλε ξανά ο Περικλής με τον Τριαντάφυλλο - «Δεν μπορεί κανείς να τον αντέξει πάνω από ένα 24ωρο»

Σε άγριο «ξέσπασμα» προχώρησε προς τον Τριαντάφυλλο ο Περικλής Κονδυλάτος στο νέο επεισόδιο του Survivor, με τον γνωστό σχεδιαστή κοσμημάτων να τον «κεραυνοβολεί» ειδικά μπροστά στις κάμερες.

Ο τραγουδιστής πήρε το λόγο στην παραλία των «Κόκκινων» και ζήτησε από τους συμπαίκτες του να μην απαντήσουν σε κανέναν παίκτη των «Μπλε», εφόσον τους προκαλέσουν.

Survivor 4

Ο Περικλής του απάντησε εκείνη τη στιγμή, κάτι που «πυροδότησε» την αντίδραση του Τριαντάφυλλου, εξαιτίας της οποίας ο πρώτος του είπε, ότι δεν αφήνει τους συμπαίκτες του να πουν έστω μια κουβέντα.

Οι δυο τους αντάλλαξαν «πυρά», ιδίως πίσω από τις κάμερες. Ο Περικλής ανέφερε, ότι κανείς δεν μπορεί υπό κανονικές συνθήκες να τον αντέξει πάνω από ένα 24ωρο, με τον Τριαντάφυλλο να κατηγορεί το συμπαίκτη του για κακία. Να θυμίσουμε ότι στο προηγούμενο επεισόδιο ο Περικλής είχε χαρακτηρίσει τον Τριαντάφυλλο ως «μια γελοία συμπεριφορά».

Τζένη Γεωργιάδου: "Η συμπεριφορά του Περικλή στο Survivor οφείλεται στην πείνα"

Η Τζένη Γεωργιάδου, κοντινή φίλη του Περικλή Κονδυλάτου, το μεσημέρι της Τετάρτης παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Love it και σχολίασε τα περιστατικά έκρηξης και θυμού του σχεδιαστή που βλέπουμε στο Survivor 4.

"Με τον Περικλή συνεργαστήκαμε την περίοδο που ήμουν στο My Style Rocks. Ο Περικλής σαν άνθρωπος είναι πολύ γλυκός, πολύ συνεργάσιμος. Πάντα μου έδινε πάρα πολύ καλές συμβουλές, πάντα μου έλεγε να σκέφτομαι με την λογική, πάντα ήθελε το καλό μου, μου μιλούσε πάντα όμορφα, δεν μίλησε ποτέ άσχημα για κανέναν. Η συμπεριφορά του στο Survivor οφείλεται στην πείνα και στο ότι κάποιες φορές αισθάνθηκε αδικημένος." ανέφερε χαρακτηριστικά η Τζένη.