Survivor 4: Πήρε ξανά νίκη η Ανθή Σαλαγκούδη - Δεν το πίστευε ούτε ο Λιανός

Το παιχνίδι πράγματι των ανατροπών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Πήρε ξανά νίκη η Ανθή Σαλαγκούδη - Δεν το πίστευε ούτε ο Λιανός

Η θεά Ανθή Σαλαγκούδη θα παίζει και θα νικά όποτε θέλει και μας το απέδειξε ακόμη μια φορά, επικρατώντας της Έλενας Κρεμλίδου στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας για το Survivor.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ήταν εξαιρετική στη δική της προσπάθεια και, από εκεί που κανονικά οι «Κόκκινοι» υπολογίζουν σε… μείον δύο πόντους με τη συμμετοχή της, ξαφνικά έφερε νίκη και, σε εκείνο το σημείο, έκανε το 5-3 απέναντι στη Μαριπόζα.

Survivor 4 Πήρε ξανά νίκη η Ανθή Σαλαγκούδη

Ο Γιώργος Λιανός δεν το πίστευε, βλέποντάς την να πετυχαίνει το τελευταίο τοτέμ, κάτι που φάνηκε στον τόνο της φωνής του και η ομάδα της πανηγύρισε έξαλλα μια ανέλπιστη νίκη.

Survivor 4: Αυτό είναι το υπερπολυτελές σπίτι της Ανθής Σαλαγκούδη

Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι χωρίς αμφιβολία η παίκτρια που έχει ταράξει τα νερά στο Survivor 4 και εμείς σας βρήκαμε μερικές φωτογραφίες από το υπερπολυτελές σπίτι στο οποίο μένει στην Αθήνα, μαζί με τον γάτο της, ο οποίος είναι και η αδυναμία της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media - δείτε εδώ το προφίλ της στο Instagram - και έτσι έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μπόλικα στιγμιότυπα από το ζεστό σπίτι της.

Ανθή Σαλαγκούδη survivorΑνθή Σαλαγκούδη πατέραςSurvivor Σαλαγκούδη

Η Ανθή Σαλαγκούδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα «Πολιτιστική Ατζέντα».