Survivor 4: Ο Αλέξης Παππάς ξεφτίλισε την Ελευθερία μπροστά σε όλους στην καλύβα

Η Άννα Μαρία μόνο που δεν την έπιασε από το μαλλί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Ο Αλέξης Παππάς ξεφτίλισε την Ελευθερία μπροστά σε όλους στην καλύβα

Ο κακός χαμός έγινε με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 με τον Αλέξη Παππά να ξεφτιλίζει την Ελευθερία Ελευθερίου μπροστά σε όλη την καλύβα.

Η ομάδα των Μπλε έχει διασπαστεί από το χθεσινό συμβούλιο για αυτό και όρισαν ως μια υποψήφια προς αποχώρηση την τραγουδίστρια της παρέας, που φαίνεται αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στο επίκεντρο του σχολιασμού.

Ο Αλέξης Παππάς ωστόσο γύρισε στην καλύβα αρκετά νευριασμένος και ξέσπασε στην Ελευθερία, λέγοντας της πως απαιτεί να σταματήσει να μιλάει πίσω από την πλάτη του.

Στον τσακωμό φυσικά συμμετείχε και η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία εξοργίστηκε πραγματικά με την τραγουδίστρια, που πλέον μόνο φίλες δεν είναι!

Μάλιστα, η ίδια ήταν έτοιμη να.. την πιάσει από το μαλλί με την Ελευθερία ωστόσο να συγκρατεί τα νευρά της και να κρατά επίπεδο.

Survivor 4 - Αποκλειστικό: Άγριος καβγάς πίσω από τις κάμερες για Βέλλη - Ελευθερίου

Όπως μου μετέφερε πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο, οι δυο συμπαίκτριες και φίλες... πλέον είναι πρώην κολλητές, καθώς το κλίμα μεταξύ τους είναι πολύ άσχημο. Μάλιστα, η Άννα Μαρία Βέλλη έχει επηρεάσει και τους συμπαίκτες της, με αποτέλεσμα να την έχουν στην απέξω στο νησί. Αυτός μάλιστα είναι και ο λόγος που η Ελευθερίου θα βγάλει την μπαντάνα της ομάδας της και θα πει πως από εδώ και στο εξής θα την φοράει μόνο στα αγωνίσματα.

Λίγες ώρες μετά το συμβούλιο του νησιού η Ελευθερία Ελευθερίου και η Άννα Μαρία Βέλλη τσακώθηκαν άσχημα μεταξύ τους, με την δεύτερη να λέει πως είναι διπρόσωπη και δεν πίστευε πως θα την ψηφίσει, αφού δεν είναι η πιο αδύναμη αγωνιστικά παίκτρια.

Το μόνο σίγουρο να πούμε είναι πως πλέον η Μπλε ομάδα αρχίζει και διαλύεται, τόσο στο νησί, όσο και στους στίβους μάχης, καθώς η Κόκκινη θα φέρει και άλλες νίκες...