Φάνης Λαμπρόπουλος: "Η Μαριπόζα γιατί μπήκε στους Μαχητές στο Survivor; Εμείς διάσημη δεν την αφήσαμε;"

"Θα θέλαμε ένα τσικ παραπάνω ξεκατίνιασμα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φάνης Λαμπρόπουλος:

Η πρώτη εκπομπή που απάντησε «το λύσαμε», χωρίς κανείς να ρωτήσει ποιο είναι το πρόβλημα! Φάνης Λαμπρόπουλος και Νικόλας Ράπτης ενώνουν τις δυνάμεις τους on camera για τέταρτη συνεχή χρονιά, αυτή τη φορά μακριά απ' τις φτερούγες του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όμως με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο μεράκι που τους χαρακτηρίζει. Οι οικοδεσπότες στο... διαστημόπλοιο του «Χιούστον» απαντούν σήμερα σε καυτά ερωτήματα... Πώς αντέδρασε ο Τομ Χανκς, όταν έμαθε πως ενέπνευσε τον τίτλο της εκπομπής τους; Θα μπορούσαν να κάνουν πρωινό ή να πρωταγωνιστήσουν στα Διλήμματα της Κατερίνας Καινούργιου; Και γιατί η Mariposa τους έγινε «Μαχήτρια» αντί για «Διάσημη» στο Survivor;

Η Γη ήταν πολύ μικρή για να τους χωρέσει, γι' αυτό πλέον κάνουν καριέρα στο διάστημα. Μόνο τα logistics ενός τέτοιου ταξιδιού μπορούν να δικαιολογήσουν τις ατελείωτες ώρες που περνούν στο στούντιο γυρισμάτων και στο μοντάζ. Εμείς τρυπώσαμε στα γυρίσματα και σας τους παρουσιάζουμε, χωρίς φίλτρο!

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Φάνη Λαμπρόπουλου και του Νικόλα Ράπτη στο περιοδικό You

Η Έλενα Κρεμλίδου, η Mariposa του Survivor, είχε συμπρωταγωνιστήσει πολλές φορές σε δικά σας σκετς. Πώς τη βλέπετε τώρα; Ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που είχατε;

Μαριπόζα Survivor φάνης λαμπρόπουλος περιοδικό You

Φ: Αρχικά, γιατί μπήκε στους Μαχητές; Εμείς διάσημη δεν την αφήσαμε; Η Mariposa, η πεταλουδίτσα μας, ανταποκρίνεται μια χαρά στα αγωνίσματα, αν και θα θέλαμε ένα τσικ παραπάνω ξεκατίνιασμα, μια παρεξήγηση κατά προτίμηση με Τριαντάφυλλο έτσι για ν’ αποκτήσει ενδιαφέρον.

Ν: Από τη στιγμή που ήθελε να πάει στο Survivor και αυτό τη γεμίζει καλά έκανε. Εύχομαι να πάει μακριά. Είναι καλό παιδί η Έλενα και μαχήτρια θεωρώ ότι είναι μια εμπειρία ζωής και καλά κάνει και το ζει.

Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι καλά με την υγεία της Έλενας Κρεμλίδου στο Survivor, διαβάστε εδώ την τελευταία εξέλιξη!

Θα πηγαίνατε στο Survivor; Σας έχει γίνει πρόταση;

Ν: Όχι δεν μου έχει γίνει ποτέ! Δεν ξέρω αν θα άντεχα τη πείνα, επίσης κάθε απόγευμα θέλω και ένα γλυκάκι να τρώω όποτε θα είχα θέμα. Απεχθάνομαι και τη γεύση της καρύδας, όποτε πιστεύω θα δυσκολευόμουν αρκετά.

Φ: Αφού τώρα είμαστε στο διάστημα… Γιατί να θέλουμε να πάμε σε μια μέτρια παραλία χωρίς ξαπλώστρες, να τρώμε αναγκαστικά τα φαγητά των χορηγών και να φοράμε το ίδιο σώβρακο τρεις μήνες; Μόνο για την εμπειρία της δίαιτας αν θα άξιζε.

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί