Κωνσταντίνος Βασάλος: «Την πρώτη εβδομάδα ήθελα να αποχωρήσω από το Survivor λόγω πείνας»

Ήθελε να φύγει, αλλά τελικά έφτασε μέχρι τον τελικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Βασάλος: «Την πρώτη εβδομάδα ήθελα να αποχωρήσω από το Survivor λόγω πείνας»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την συμμετοχή του στο Survivor, με αφορμή το προηγούμενο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης. Όπως, εξομολογήθηκε, ήθελε να αποχωρήσει οικειοθελώς από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, καθώς δεν μπορούσε την πείνα.

Ενώ λοιπόν, σχολίαζε τις φήμες που κυκλοφορούν περί αποχώρησης της Ελευθερίας Ελευθερίου μετά το χαμό που επικράτησε στο συμβούλιο του νησιού, έκανε τη δική του εξομολόγηση.

«Εγώ την πρώτη εβδομάδα ήθελα να αποχωρήσω από το παιχνίδι λόγω πείνας. Λέω τι κάθομαι εδώ πέρα και βασανίζομαι. Πάμε να φάμε έξω, να κάνουμε και προπόνηση. Και ήρθαν δυο-τρεις συμπαίκτες μου και μου είπαν: “Καλά, είσαι χαζός;”», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Survivor 4 - trailer 7/2: Στην κόψη του ξυραφιού η Κόκκινη ομάδα

Την Κυριακή 7/2 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, θα παρακολουθήσουμε ακόμη ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor 4, το οποίο θα είναι πολύ έντονο στον στίβο μάχης, με τους Κόκκινους να βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού.

Τόσο η Μπλε ομάδα, όσο και η Κόκκινη θα μπει αποφασισμένη να κερδίσει τον αγώνα. Τα αίματα έχουν ανάψει μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού και θα τα δώσουν όλα για όλα.

Όπως είδαμε στο trailer 7/2 το αγώνισμα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, καθώς θα έχει πολλά εμπόδια, ενώ ο στόχος θα είναι αρκετά δύσκολος. Πολλοί είναι οι πανηγυρισμοί και από τις δύο ομάδες, ωστόσο ένας της Κόκκινης ομάδας, μπορεί να τους στοιχίσει πολύ.

Survivor 4 trailer 7/2

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μπόγδανος πρόκειται να πανηγυρίσει την νίκη του στον αγώνα με τον Κρις, χωρίς ωστόσο να δει ότι τελικά δεν πέτυχε τον στόχο. Θα είναι αργά όταν το παρατηρήσει ή θα καταφέρει να το σώσει τελευταία στιγμή;

Από την άλλη στην παραλία της Κόκκινης ομάδας ο Τριαντάφυλλος φαίνεται αρκετά ορεξάτος και θα βρει διάφορους τρόπους για να... ψυχαγωγηθεί. Έτσι λοιπόν, θα υποδυθεί τον Ταρζάν και στην προσπάθεια του να "πετάξει" με ένα σχοινί, θα κοπεί, θα πέσει κάτω και η στιγμή αυτή θα γίνει σίγουρα viral από τους χρήστες κυρίως του Twitter.

Δείτε το trailer του Survivor 7/2

Να σημειώσουμε μεταξύ άλλων, πως η Κόκκινη ομάδα του Survivor 4, είδαμε να παίρνει νίκες μετά την είσοδο των 3 νέων παικτών οι οποίοι είναι πολύ δυνατοί αγωνιστικά. Γεγονός ωστόσο, που έχει φέρει πολλές αντιδράσεις από τους Μπλε, οι οποίοι απείλησαν την παραγωγή πως θα αποχωρήσουν από το παιχνίδι, καθώς είναι άδικο όλο αυτό που γίνεται. Το Vanda's blog του Youweekly.gr σας μεταφέρει όλο το κλίμα που επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram