Survivor 4 spoiler: Τζέιμς Καφετζής και Μαριπόζα το ζευγάρι που έκανε έρωτα στο δάσος

Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε....

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 spoiler: Τζέιμς Καφετζής και Μαριπόζα το ζευγάρι που έκανε έρωτα στο δάσος

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες με την είδηση που θέλει δυο παίκτες του Survivor 4 να έχουν κάνει έρωτα στο δάσος του Άγιου Δομίνικου. Όπως λοιπόν γράφτηκε και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, αυτοί οι δυο παίκτες είναι ο Τζέιμς Καφετζής και η Μαριπόζα.

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας γνωρίζονται πριν από το παιχνίδι, καθώς έχουν κάνει μαζί διακοπές στην Ρόδο, όπως είχε αποκαλυφθεί. Μάλιστα, από την πρώτη κιόλας ημέρα στο ριάλιτι, έδειχναν πως είναι αρκετά κοντά.

Έτσι λοιπόν, οι πρώτες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο γράφουν πως Μαριπόζα και Τζέιμς, εθεάθησαν να συvουσιάζονται στο δάσος.

Ωστόσο, εμείς σαν φανατικοί του Survivor 4, θα επανέλθουμε πολύ σύντομα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες γιατί ακόμη δεν είναι 100% σίγουρο πως πρόκειται να τους συγκεκριμένους παίκτες.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΙΚΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ!

Survivor 4 Τζέιμς Καφετζής Μαριπόζα σεξ

Να σημειώσουμε επίσης, πως το πρόσωπο της Μαριπόζα βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, καθώς έχει γεμίσει με σπυράκια, λόγω δερματικού προβλήματος.

Survivor 4 - trailer 7/2: Στην κόψη του ξυραφιού η Κόκκινη ομάδα

Την Κυριακή 7/2 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, θα παρακολουθήσουμε ακόμη ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor 4, το οποίο θα είναι πολύ έντονο στον στίβο μάχης, με τους Κόκκινους να βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού.

Τόσο η Μπλε ομάδα, όσο και η Κόκκινη θα μπει αποφασισμένη να κερδίσει τον αγώνα. Τα αίματα έχουν ανάψει μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού και θα τα δώσουν όλα για όλα.

Όπως είδαμε στο trailer 7/2 το αγώνισμα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, καθώς θα έχει πολλά εμπόδια, ενώ ο στόχος θα είναι αρκετά δύσκολος. Πολλοί είναι οι πανηγυρισμοί και από τις δύο ομάδες, ωστόσο ένας της Κόκκινης ομάδας, μπορεί να τους στοιχίσει πολύ.

Survivor 4 trailer 7/2

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μπόγδανος πρόκειται να πανηγυρίσει την νίκη του στον αγώνα με τον Κρις, χωρίς ωστόσο να δει ότι τελικά δεν πέτυχε τον στόχο. Θα είναι αργά όταν το παρατηρήσει ή θα καταφέρει να το σώσει τελευταία στιγμή;

Από την άλλη στην παραλία της Κόκκινης ομάδας ο Τριαντάφυλλος φαίνεται αρκετά ορεξάτος και θα βρει διάφορους τρόπους για να... ψυχαγωγηθεί. Έτσι λοιπόν, θα υποδυθεί τον Ταρζάν και στην προσπάθεια του να "πετάξει" με ένα σχοινί, θα κοπεί, θα πέσει κάτω και η στιγμή αυτή θα γίνει σίγουρα viral από τους χρήστες κυρίως του Twitter.