Survivor 4: Το «καρφί» της Βέλλη στην Ελευθερίου - «Νιώθω τρομερά προδομένη από εσένα!»

«Φαγωθήκανε» ξανά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Το «καρφί» της Βέλλη στην Ελευθερίου - «Νιώθω τρομερά προδομένη από εσένα!»

Το καινούργιο επεισόδιο του Survivor μόλις ξεκίνησε με την Άννα Μαρία και την Ελευθερία να φαγώνονται για ακόμη μια φορά, με τα καρφιά της πρώτης να μην έχουν σταματημό.

Οι δυο πρώην φίλες βρίσκονται στα μαχαίρια εδώ και αρκετές μέρες και στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού οι σχέσεις των δύο κοριτσιών χειροτέρεψαν για τα καλά, μιας και η Youtuber είπε στην τραγουδίστρια της παρέας πως κάνει.. σαν τον γκόμενο της!

Survivor 4 Το «καρφί» της Βέλλη στην Ελευθερίου

Η ένταση αυτή φαίνεται να εξακολουθεί να υπάρχει και αφότου επέστρεψαν στην καλύβα, με τα δυο κορίτσια να κάθονται οι δυο τους στην φωτιά προσπαθώντας να λύσουν την παρεξήγηση.

Φυσικά, αυτό δεν είχε καμία καλή κατάληξη αλλά το αντίθετo μάλιστα, με την Άννα Μαρία να δηλώνει στην τραγουδίστρια των Μπλε πως νιώθει αρκετά προδομένη από αυτήν, και πως την έχει ενοχλήσει πολύ που λέει πράγματα για αυτήν χωρίς να ισχύουν.

Από την άλλη, η Ελευθερία δεν έδωσε συνέχεια στην κόντρα τους, με την ίδια μάλιστα να λέει ότι δεν θα ξανά πει τίποτα και για κανέναν μέχρι να βγει από το παιχνίδι, γιατί έχει κουραστεί από όλη την κατάσταση.

Survivor 4: Τσακώθηκαν για τον Μπάρτζη, Άννα Μαρία και Ελευθερία Ελευθερίου;

Το τι έχουμε διαβάσει τις τελευταίες μέρες για το Survivor δεν υπάρχει... Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ο λόγος που τα έσπασαν Άννα Μαρία Βέλλη και Ελευθερία Ελευθερίου έχει όνομα κι αυτό είναι: Νίκος Μπάρτζης!

Όπως σας αποκαλύψαμε πριν από λίγες μέρες εδώ στο Youweekly.gr οι δυο κοπέλες είχαν έναν πολύ άσχημο καυγά πίσω από τις κάμερες, κι από τότε η Ελευθερία Ελευθερίου έχει απομονωθεί από την ομάδα της και κάθε ώρα που περνά στον Άγιο Δομίνικο είναι κόλαση...

Είναι γνωστό πως ο Νίκος Μπάρτζης έχει έρθει αρκετά κοντά με την Άννα Μαρία και παρότι η τελευταία δηλώνει ερωτευμένη και σε σχέση στην έξω ζωή δίνει δικαιώματα μέσα στο παιχνίδι, αφού η κάμερα την έχει την έχει πιάσει σε περίεργες στιγμές με τον συμπαίκτη της!

Εμείς, ωστόσο, μάθαμε πως... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr