Survivor 4: Με πιπιλιά στο λαιμό ο Τζέιμς Καφετζής

Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Με πιπιλιά στο λαιμό ο Τζέιμς Καφετζής

Όπως φαίνεται μπορεί η διαβίωση στο Survivor 4 να είναι δύσκολη, ωστόσο, πολλά μπορούν να γίνουν. Ακόμη και... πιπιλιές! Από χθες, κυκλοφορεί μια φωτογραφία του Τζέιμς Καφετζή, του αρχηγού της Μπλε ομάδας, με ένα σημάδι στο λαιμό.

Την αποκάλυψη έκανε ο λογαριασμός της Soula Glamourous, αφού εκείνη είναι που φέρνει στη δημοσιότητα hot αποκλειστικά για το ριάλιτι επιβίωσης και όχι μόνο.

Έτσι λοιπόν, στα instastory της, είδαμε φωτογραφία του Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, να έχει μια αρκετά μεγάλη πιπιλιά στο λαιμό του.

Βέβαια, μην ξεχνάμε πως στο Survivor 4 οι παίκτες τραυματίζονται καθημερινά, οπότε μπορεί να είναι απλά ένα σημάδι από κάποιο χτύπημα ή κάψιμο.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως πολλά λέγονται και γράφονται γύρο από το όνομα του Τζέιμς Καφετζή και της Μαριπόζας, που λένε πως είναι το πρώτο ζευγάρι του Survivor 4. Βέβαια, πηγή μας είχε διαψεύσει πως είναι μαζί. Ωστόσο, μπορεί όντως να είναι και να το κρύβουν πολύ καλά. Μείνετε συντονισμένοι στο Youweekly.gr, καθώς θα μάθει την αλήθεια και θα σας την αποκαλύψει.

Survivor 4 πιπιλιά Τζέιμς Καφετζής

πιπιλιά Τζέιμς Καφετζής

Survivor 4 Τζέιμς Καφετζής

Μιχάλης Καφετζής: «Βλέπω τον ξάδερφό μου στον τελικό του Survivor 4»

Ο ξάδελφος του Τζέιμς, Μιχάλης Καφετζής μιλά αποκλειστικά για τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά που επιδεικνύει κατά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor 4.

Όπως σχολίασε, ο αρχηγός της μπλε ομάδας, λέει τα πράγματα όπως τα νιώθει, χωρίς να θέλει να θίξει κανέναν, απλώς έτσι τα νιώθει και έτσι τα λέει.

Μιχάλης Καφετζής ξάδελφος Τζέιμς Survivor

Ενώ, επίσης, δήλωσε πως η οικογένεια του στενοχωριέται για τα σχόλια που δέχεται από φανατικούς του ριάλιτι και πως είναι ντροπή να γίνονται αυτά τα πράγματα.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως τον βλέπει σίγουρα να είναι στον τελικό!