Survivor 4 - spoiler: Αποχωρεί από το παιχνίδι η Σοφία Μαργαρίτη;

Ο σοβαρός τραυματισμός που δεν θα την αφήσει να επανέλθει αγωνιστικά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - spoiler: Αποχωρεί από το παιχνίδι η Σοφία Μαργαρίτη;

Η Σοφία Μαργαρίτη είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του Survivor 4, παρά την ηλικία της, καθώς είναι η πιο μεγάλη από τις υπόλοιπες. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από το ριάλιτι.

Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει και να την αντικαταστήσει άλλη παίκτρια. Αφορμή θα σταθεί ένας σοβαρός τραυματισμός που θα την δυσκολέψει πολύ να επανέλθει αγωνιστικά.

Survivor 4 spoiler αποχώρηση Σοφίας Μαργαρίτη

«Η Σοφία είχε έναν τραυματισμό ο οποίος δεν είναι τόσο απλός. Θα ξέρουμε την Τετάρτη. Η Σοφία μπορεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι γιατί δεν θα μπορέσει να επανέλθει αγωνιστικά. Υπάρχει κίνδυνος η Σοφία να βγει από το παιχνίδι και να την αντικαταστήσει άλλη παίκτρια», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Η κουμπάρα και κολλητή της φίλη ωστόσο, ανέφερε πως δεν γνωρίζει τίποτα αλλά το αποκλείει η Σοφία να τα παρατήσει τόσο εύκολα τα όπλα, ακόμη κι αν είναι τραυματισμένη. Θα κερδίσει ωστόσο μαζί με την ομάδα της την αποψινή ασυλία; Σας έχουμε το spoiler.

"Η Σοφία μπήκε στο Survivor 4 γιατί έχει σημαντικά οικονομικά προβλήματα"

"Η Σοφία μπήκε στο παιχνίδι γιατί έχει σημαντικά οικονομικά προβλήματα. Είναι χωρισμένη και μεγαλώνει εκείνη τα παιδιά της. Τα τελευταία 2-3 χρόνια κάνει αυτή την δουλειά. Ισχύει ότι δανείστηκε τα λεφτά για να πάρει τα εισιτήρια και να μπει στο παιχνίδι. Επειδή είναι φίλη, κολλητή μου την έχω βοηθήσει γενικά. Αν χρειαστεί θα με βοηθήσει κι εκείνη το ίδιο. Νομίζω πάει για τελικό γιατί έχει έναν δυναμικό χαρακτήρα, είναι ντόμπρα, αληθινή σε ότι λέει, δεν κάνει από πίσω πράγματα και το θέλει πάρα πολύ."