Survivor 4: Χαμός στα γυρίσματα - Το πλάνο που κόπηκε από το επεισόδιο

Ξέσπασαν οι παίκτες και η παραγωγή τρέχει σαν τρελή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Χαμός στα γυρίσματα - Το πλάνο που κόπηκε από το επεισόδιο

Τα δεδομένα έχουν αλλάξει στο Survivor 4 και αποτέλεσμα αυτού ήταν να επικρατήσει κακός χαμός στα γυρίσματα του ριάλιτι. Κόκκινοι και μπλε ανέβασαν τους τόνους με την παραγωγή να αναγκάζεται να κόψει ένα πλάνο από το επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, οι Μπλε έχουν πολλά παράπονα από την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης καθώς οι προσθήκες του Ηλία Μπόγδανου και της Καρολίνα Καλύβα έχουν ενισχύσει πολύ την κόκκινη ομάδα.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να "εξεγερθούν" οι Μπλε και να απειλήσουν την παραγωγή με αποχώρηση. Ο ΣΚΑΪ αντέδρασε άμεσα και αποφάσισε να ενισχύσει τους Μπλε με νέους δυνατούς παίκτες, όπως πρώτο το Youweekly.gr σας είχε ενημερώσει.

Survivor μπλε ομάδα

«Πέτρα του σκανδάλου» για τους Μπλε θα γίνει ο πρώτος αγώνας ασυλίας, ο οποίος θα πάει για ακόμα μία φορά στους Κόκκινους. Η ομάδα θα εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της στην παραγωγή και το περιστατικό αυτό εννοείται κόπηκε κακήν κακώς από το επεισόδιο της Δευτέρας.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Survivor 4 - spoiler: Αποχωρεί από το παιχνίδι η Σοφία Μαργαρίτη;

Η Σοφία Μαργαρίτη είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του Survivor 4, παρά την ηλικία της, καθώς είναι η πιο μεγάλη από τις υπόλοιπες. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από το ριάλιτι.

Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει και να την αντικαταστήσει άλλη παίκτρια. Αφορμή θα σταθεί ένας σοβαρός τραυματισμός που θα την δυσκολέψει πολύ να επανέλθει αγωνιστικά.

Survivor 4 spoiler αποχώρηση Σοφίας Μαργαρίτη

«Η Σοφία είχε έναν τραυματισμό ο οποίος δεν είναι τόσο απλός. Θα ξέρουμε την Τετάρτη. Η Σοφία μπορεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι γιατί δεν θα μπορέσει να επανέλθει αγωνιστικά. Υπάρχει κίνδυνος η Σοφία να βγει από το παιχνίδι και να την αντικαταστήσει άλλη παίκτρια», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Η κουμπάρα και κολλητή της φίλη ωστόσο, ανέφερε πως δεν γνωρίζει τίποτα αλλά το αποκλείει η Σοφία να τα παρατήσει τόσο εύκολα τα όπλα, ακόμη κι αν είναι τραυματισμένη. Θα κερδίσει ωστόσο μαζί με την ομάδα της την αποψινή ασυλία; Σας έχουμε το spoiler.