Survivor 4: Πήρε την ασυλία η Κόκκινη ομάδα

Ένταση στο τέλος του αγώνα

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Πήρε την ασυλία η Κόκκινη ομάδα

Την πρώτη ασυλία της εβδομάδας πήραν στο Survivor 4 οι Κόκκινοι - όπως και σας είχαμε ενημερώσει στο YouWeekly - , οι οποίοι έχουν γυρίσει για τα καλά το παιχνίδι μετά την άφιξη των νέων παικτών.

Οι Κόκκινοι μπήκαν πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους Μπλε αν και οι δεύτεροι πίεζαν αρκετά χωρίς όμως την συμμετοχή της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Έλενας Κρεμλίδου Μαριπόζας, οι οποίες λόγω αδιαθεσίας έμειναν εκτός.

Τελικά πήραν την πολυπόθητη ασυλία και δεν θα χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους. Τα πράγματα ωστόσο είναι δύσκολα για του Μπλε αφού ήδη η ομάδα βρίσκεται σε ρήξη.

Η νίκη της κόκκινης ομάδας

Survivor 4: Χαμός στα γυρίσματα - Το πλάνο που κόπηκε από το επεισόδιο

Τα δεδομένα έχουν αλλάξει στο Survivor 4 και αποτέλεσμα αυτού ήταν να επικρατήσει κακός χαμός στα γυρίσματα του ριάλιτι. Κόκκινοι και μπλε ανέβασαν τους τόνους με την παραγωγή να αναγκάζεται να κόψει ένα πλάνο από το επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, οι Μπλε έχουν πολλά παράπονα από την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης καθώς οι προσθήκες του Ηλία Μπόγδανου και της Καρολίνα Καλύβα έχουν ενισχύσει πολύ την κόκκινη ομάδα.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να "εξεγερθούν" οι Μπλε και να απειλήσουν την παραγωγή με αποχώρηση. Ο ΣΚΑΪ αντέδρασε άμεσα και αποφάσισε να ενισχύσει τους Μπλε με νέους δυνατούς παίκτες, όπως πρώτο το Youweekly.gr σας είχε ενημερώσει.

«Πέτρα του σκανδάλου» για τους Μπλε θα γίνει ο πρώτος αγώνας ασυλίας, ο οποίος θα πάει για ακόμα μία φορά στους Κόκκινους. Η ομάδα θα εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της στην παραγωγή και το περιστατικό αυτό εννοείται κόπηκε κακήν κακώς από το επεισόδιο της Δευτέρας.