Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Αλέξης εναντίων Τζέιμς - «Το να βγάζεις τον εαυτό σου από την ασυλία είναι σαν να μην ψηφίζεις στις εκλογές»

Νέα κόντρα στην ομάδα των Μπλε

Survivor 4: Αλέξης εναντίων Τζέιμς - «Το να βγάζεις τον εαυτό σου από την ασυλία είναι σαν να μην ψηφίζεις στις εκλογές»
Survivor 09.02.2021 00:34
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε την Μπλε ομάδα να χάνει τον αγώνα ασυλίας και να παλεύει για την ατομική, την οποία κέρδισε ο Αλέξης Παππάς.

Στο τέλος της δοκιμασίας, και ενώ ο Τζέιμς για ακόμη μια φορά έβγαλε τον εαυτό του εκτός αγωνίσματος ώστε να μην φέρει την ευθύνη ότι πρέπει να υποδείξει κάποιον συμπαίκτη του για υποψήφιο, ο Αλέξης Παππάς του έριξε τα πυρά του.

Συγκεκριμένα ο Αλέξης φανερά ενοχλημένος δήλωσε πως το να βγάζεις τον εαυτό σου από αυτή την θέση είναι σαν να μην πηγαίνεις να ψηφίσεις στις εκλογές και να αφήνεις κάποιον άλλον να ορίζει την τύχη σου.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Παππά για τον Τζέιμς Καφετζή

Survivor 4 - spoiler: Αποχωρεί από το παιχνίδι η Σοφία Μαργαρίτη;

Η Σοφία Μαργαρίτη είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του Survivor 4, παρά την ηλικία της, καθώς είναι η πιο μεγάλη από τις υπόλοιπες. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από το ριάλιτι.

Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει και να την αντικαταστήσει άλλη παίκτρια. Αφορμή θα σταθεί ένας σοβαρός τραυματισμός που θα την δυσκολέψει πολύ να επανέλθει αγωνιστικά.

«Η Σοφία είχε έναν τραυματισμό ο οποίος δεν είναι τόσο απλός. Θα ξέρουμε την Τετάρτη. Η Σοφία μπορεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι γιατί δεν θα μπορέσει να επανέλθει αγωνιστικά. Υπάρχει κίνδυνος η Σοφία να βγει από το παιχνίδι και να την αντικαταστήσει άλλη παίκτρια», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Η κουμπάρα και κολλητή της φίλη ωστόσο, ανέφερε πως δεν γνωρίζει τίποτα αλλά το αποκλείει η Σοφία να τα παρατήσει τόσο εύκολα τα όπλα, ακόμη κι αν είναι τραυματισμένη. Θα κερδίσει ωστόσο μαζί με την ομάδα της την αποψινή ασυλία; Σας έχουμε το spoiler.

Πηγή: Τζέιμ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Απίστευτη λογομαχία Τριαντάφυλλου με Αλέξη Παππά - «Δεν είμαι επαγγελματίας ηθοποιός»

Survivor 4 - Παππάς: «Είναι λίγο ατσούμπαλος ο Δημήτρης»

Share