Σοφία Μαργαρίτη: Η μητέρα της "άδειασε" τον πρώην σύζυγό της στον αέρα του Ευτυχείτε

Έφερε στη δημοσιότητα εξώδικα και πληροφορίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοφία Μαργαρίτη: Η μητέρα της

Στην χθεσινή εκπομπή Ευτυχείτε έκανε μια παρέμβαση ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Μαργαρίτη και την άδειασε κανονικά διαψεύδοντας τα όσα η ίδια έχει αναφέρει στο Survivor για τα παιδιά της. Σήμερα, στην ίδια εκπομπή παρουσιάστηκε το εξώδικο που είχε αποστείλει η παίκτρια στον πρώην της αλλά και δημοσιοποιήθηκαν πολλές λεπτομέρειες για την μεταξύ τους σχέση.

Στο εξώδικο αυτό που έστειλε η Σοφία Μαργαρίτη στον σύζυγό της στις 21 Δεκεμβρίου του 2020 του γνωστοποιούσε ότι βρήκε εργασία στο εξωτερικό σε project που θα προβάλλεται τηλεοπτικά ώστε να βρει χρήματα για τα παιδιά της! Ταυτόχρονα απαγόρευε να ειπωθεί το παραμικρό για την ίδια και την προσωπική της ζωή!

Οι αποκαλύψεις της μητέρας της Σοφίας Μαργαρίτη

Αποχωρεί από το Survivor η Σοφία Μαργαρίτη;
Η Σοφία Μαργαρίτη είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του Survivor 4, παρά την ηλικία της, καθώς είναι η πιο μεγάλη από τις υπόλοιπες. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από το ριάλιτι.

Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει και να την αντικαταστήσει άλλη παίκτρια. Αφορμή θα σταθεί ένας σοβαρός τραυματισμός που θα την δυσκολέψει πολύ να επανέλθει αγωνιστικά.

«Η Σοφία είχε έναν τραυματισμό ο οποίος δεν είναι τόσο απλός. Θα ξέρουμε την Τετάρτη. Η Σοφία μπορεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι γιατί δεν θα μπορέσει να επανέλθει αγωνιστικά. Υπάρχει κίνδυνος η Σοφία να βγει από το παιχνίδι και να την αντικαταστήσει άλλη παίκτρια», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Η κουμπάρα και κολλητή της φίλη ωστόσο, ανέφερε πως δεν γνωρίζει τίποτα αλλά το αποκλείει η Σοφία να τα παρατήσει τόσο εύκολα τα όπλα, ακόμη κι αν είναι τραυματισμένη. Θα κερδίσει ωστόσο μαζί με την ομάδα της την αποψινή ασυλία; Σας έχουμε το spoiler.