Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν παρακολουθώ το Survivor 4»

«Είναι διαφορετικό από το δικό μου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν παρακολουθώ το Survivor 4»

Σε δηλώσεις που έκανε το πρωί της Τετάρτης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» πως δεν παρακολουθεί τη φετινή σεζόν του «Survivor», καθώς θεωρεί πως είναι πολύ διαφορετική από αυτήν που συμμετείχε εκείνος.

Ενώ πριν ξεκινήσει το ριάλιτι ακούστηκε πως θα είναι ο νέος παρουσιαστής του «Survivor», ο Γιώργος Αγγελόπουλος όχι μόνο δεν ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο, αλλά δεν μπαίνει καν να δει τα επεισόδια.

«Υπάρχουν διαφορές και στην ψηφοφορία. Το ότι μπαίνουν συνέχεια, χαλάει την άγνοια των παικτών, το οποίο είναι πολύ χαρακτηριστικό για ένα τέτοιο παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες κάνουν την προσπάθειά τους», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Χανταμπάκης - Αγγελόπουλος: Αυτή είναι η σχέση τους 3 χρόνια μετά τη συμμετοχή τους στο «Survivor»

Ο Στέλιος Χανταμπάκης σπάει τη σιωπή του και αποκαλύπτει ποια είναι σήμερα η σχέση του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, 3 χρονιά μετά τη συμμετοχή τους στο «Survivor».

Το πρωί της Δευτέρας, ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε στο πλατό του «Ευτυχείτε» και μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου σχολίασαν ορισμένα αποσπάσματα από τον φετινό κύκλο του «Survivor 4».

Με αφορμή, λοιπόν, αυτό, η παρουσιάστρια ρώτησε τον Στέλιο Χανταμπάκη για τη σχέση του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που οι δυο παίκτες είχαν έρθει σε έντονη σύγκρουση.

Ωστόσο, ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έχουν μιλήσει τις φορές που έχουν συναντηθεί τυχαία, αλλά ακόμη δεν έχουν γίνει φίλοι. Πρόσθεσε, όμως, ότι δεν έχουν πλέον τίποτα να τους χωρίζει και ότι όλα είναι μια χαρά, ενώ πριν από λίγο καιρό αποχώρησε από τις κάμερες, όταν τον ρώτησαν για το «Survivor».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα