Survivor 4 - Κρις σε Μαριαλένα: «Είχαμε συμφωνήσει κάτι κάποιοι μεταξύ μας»

Την έστησε στον τοίχο μπροστά στην ομάδα κι έχασε τα λόγια της

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Κρις σε Μαριαλένα: «Είχαμε συμφωνήσει κάτι κάποιοι μεταξύ μας»

Στο ξεκίνημα του σημερινού επεισοδίου στο Survivor 4, ο Chris, έστησε στον τοίχο την Μαριαλένα και της ζήτησε τον λόγο επειδή τον ψήφισε προς αποχώρηση.

Η Μαριαλένα στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού έδωσε την ψήφο της στο Chris, και σήμερα το δικαιολόγησε λέγοντας πως «έχεις παραμείνει στάσιμος» κάτι που εξόργισε τον παίκτη που απευθύνθηκε στην παίκτρια και είπε «Είχαμε συμφωνήσει κάτι μεταξύ μας, όταν η Μαριπόζα με ψήφισε την είπαμε κωλοτούμπα και τώρα κάνει τα ίδια».

Επιπλέον σχολίασε το γεγονός πως δεν θεωρεί δικαιολογία το ότι μένει στάσιμος αφού στην ομάδα υπάρχουν και χειρότεροι παίκτες από αυτόν και είναι προτιμότερο να ψηφίζονται οι χειρότεροι παρά οι στάσιμοι.

Ο καυγάς μεταξύ του Κρις Σταμούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Survivor 4: Έριξαν το προφίλ της Μαριαλένας στο instagram μετά από πολλές αναφορές!

Ένα από τα όνειρα όσων μπαίνουν σε ένα ριάλιτι παιχνίδι, όπως το Survivor, είναι να αυξήσουν τους ακόλουθους στο Instagram και να βρίσκουν πιο εύκολα δουλειές μέσω αυτού! Το όνειρο αυτό καταστράφηκε για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ακόμα δεν το γνωρίζει η ίδια! Τι συνέβη;

Haters έριξαν το προφίλ της από τις πολλές αναφορές, μετά το τέλος του συμβουλίου της Τρίτης και τα όσα ειπώθηκαν! Μάλιστα fanpage της παίκτριας των Μαχητών μας ενημέρωσε για την εξέλιξη αυτή μέσω post στο Instagram!

«Όπως όλοι έχετε καταλάβει εδώ και λίγες μέρες το προφίλ της Μαριαλένας έχει διαγραφεί..Αυτό έγινε από μαζικές αναφορές στο προφίλ της από άτομα που απερίσκεπτα δρουν ανώνυμα πίσω από ένα κινητό χωρίς να νοιάζονται για το αν προσβάλλουν και... διαβάστε την συνέχεια της ανακοίνωσης στο Athensmagazine.gr