Ανθή Σαλαγκούδη: Με καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή στον ΣΚΑΙ μετά το Survivor 4

"Το καλοκαίρι, μόνο για μια ώρα, δεν είναι για παραπάνω"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανθή Σαλαγκούδη: Με καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή στον ΣΚΑΙ μετά το Survivor 4

Αποκάλυψη μεγατόνων έσκασε το πρωί της Πέμπτης από την εκπομπή Ευτυχείτε. Η Ανθή Σαλαγκούδη, δεν μπήκε τυχαία στο Survivor 4 αλλά, όπως μετέφερε το ρεπορτάζ, έκλεισε συμφωνία από πριν με ΣΚΑΙ και Ατζούν για να αναλάβει βγαίνοντας την δική της εκπομπή!

Το deal της Ανθής Σαλαγκούδη με τον ΣΚΑΙ μετά το Survivor

Συγκεκριμένα, η Έλενα Πολυκάρπου μετά από επικοινωνία που είχε με τον ΣΚΑΙ μετέφερε πως ενώ οι αρχικές φήμες ήθελαν την Ανθή Σαλαγκούδη να μπαίνει στο πάνελ της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it, κάτι τέτοιο τελικά δεν ισχύει καθώς πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο, η παραγωγή της έταξε καθημερινή καλοκαιρινή εκπομπή στην μεσημεριανή ζώνη του σταθμού, μόνο για μία ώρα όμως.

Βέβαια, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ δεν έχει γίνει καμία επίσημη συμφωνία. Όλα απλά ήταν συζητήσεις πριν μπει στο Survivor. Όταν βγει θα υπάρξουν εξελίξεις...

Και η Κάτια Ταραμπάνκο με δική της εκπομπή στον ΣΚΑΙ μετά το Survivor

Πληροφορίες που σας έχουμε μεταφέρει εδώ και καιρό αναφέρουν πως η Κάτια είναι σε επαφές με τον Ατζούν για να παρουσιάσει μια εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου, και μέχρι στιγμής οι συζητήσεις αυτές γέρνουν προς το My Style Rocks!

Ναι, ναι καλά διαβάσατε. Όσο κι αν σας φαίνεται απίθανο και όχι τόσο ταιριαστό η Κάτια είναι μια γυναίκα που καταπιάνεται με πολλά και διαφορετικά πράγματα θέλοντας να μάθει τα όριά της οπότε σκέφτηκε "γιατί να μην το δοκιμάσω κι αυτό;"

Να υπενθυμίσουμε άλλωστε πως η Κάτια είναι πολύ θετική στο να αναλάβει ρόλο παρουσιάστριας καθώς το δοκίμασε μετά τη νίκη της στο GNTM με την εκπομπή "Θαλασσόλυκοι", επίσης του ΣΚΑΙ, και φάνηκε να της αρέσει πολύ...

Ταραμπάνκο ΣΚΑΙ Survivor