Αδερφή Ελευθερίας Ελευθερίου: «Είναι ψέμα ότι είναι στην Κύπρο! Είναι στο Survivor»

Διαψεύδει τις φήμες που την θέλουν να έχει αποχωρήσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αδερφή Ελευθερίας Ελευθερίου: «Είναι ψέμα ότι είναι στην Κύπρο! Είναι στο Survivor»

Η Σκεύη, αδερφή της Ελευθερίας Ελευθερίου, μίλησε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην εκπομπή Ευτυχείτε και διέψευσε το ρεπορτάζ που θέλει την παίκτρια να έχει αποχωρήσει από το Survivor 4 και να έχει επιστρέψει στην Κύπρο στην οικογένεια της.

«Οι πληροφορίες λένε ότι η Ελευθερία Ελευθερίου έχει αποχωρήσει και πως προκύπτει αυτό… Μας ήρθε μία πληροφορία ότι εθεάθη στο χωριό της στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στο σπίτι της αδερφής της…», είχαν αναφέρει στο Πρωινό χαρακτηριστικά.

Η διάψευση της αδερφής της Ελευθερία Ελευθερία

Η αδερφή λοιπόν της Ελευθερία Ελευθερίου όπως ακούσαμε να λέει στον αέρα του Ευτυχείτε, δήλωσε πως είναι ψέμα η εν λόγω είδηση. Δεν πήγε ποτέ στην Κύπρο στο σπίτι της και δεν έφυγε ποτέ από το Survivor 4.

«Το ότι ζήτησε να φύγει οικειοθελώς ούτε εμείς το γνωρίζουμε. Εγώ σαν αδερφή της το πιστεύω ότι μπορεί να έγινε και να το ζήτησε μετά από όλα αυτά που είχαμε δει. Αλλά δεν θα φύγει», είπε στη συνέχεια.

Survivor 4: Ο Ανδρέας Γεωργίου έστειλε μήνυμα στην πρώην του Ελευθερία Ελευθερίου

Η Μπλε ήταν η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα επάθλου στο Survivor και η Ελευθερία Ελευθερίου δέχτηκε ένα αναπάντεχο μήνυμα από τον Ανδρέα Γεωργίου.

Η τραγουδίστρια είναι γνωστό πως παλαιότερα είχε δεσμό με τον σεναριογράφο και ηθοποιό, μετά τον χωρισμό του διατηρούν άριστες σχέσεις και αυτό φάνηκε και σήμερα.

Με τις πιο γλυκές του ευχές και τα πιο ενθαρρυντικά μηνύματα ο Ανδρέας Γεωργίου εμψύχωσε την παίκτρια η οποία φυσικά και συγκινήθηκε.