Νίκος Μουτσινάς: "Στηρίζω Κόκκινη ομάδα στο Survivor"

"Τις περισσότερες φορές με εκνευρίζουν οι Μπλε"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Μουτσινάς:

Ο Νίκος Μουτσινάς που σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων σχολίασε το Survivor, που είναι πρώτο θέμα συζήτησης αυτό το διάστημα.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως στηρίζει φανερά την Κόκκινη ομάδα, όχι γιατί έχει κάποιον σκοπό ή γνωρίζει κάποιον προσωπικά από εκεί αλλά γιατί οι Μπλε, όπως είπε, τον εκνευρίζουν πολύ περισσότερο.

Εκτός αυτού, βέβαια, αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που έχουν ξεσπάσει στον χώρο του θεάτρου...

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά για το Survivor

«Αυτός ο Μακρόπουλος μου έσπασε τα νεύρα, σταμάτα Χριστιανέ μου...»

Στο Καλό Μεσημεράκι σχολιάστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης όσα έγιναν στο Survivor και ο Νίκος Μουτσινάς δεν μπόρεσε να κρατήσει τα νεύρα του για τον Δημήτρη Μακρόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής σχολίασε την συνήθεια του παίκτη να φωνάζει «δεν μπορεί» ώστε να αποσυντονίσει τον αντίπαλο.

«Ντροπή! Χθες ήταν αυτός ο Μακρόπουλος, δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά μου έσπασε τα νεύρα με το “δεν μπορεί”. Σταμάτα Χριστιανέ μου να γίνει ένα παιχνίδι… Και τελικά μπόρεσαν, όπως είδαμε. Και αυτή έκρυψε τις μπάλες;», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς πρόσθεσε επίσης: «Παρακολουθούμε ακριβώς τι μπορεί να συμβεί όταν η υπεροψία πάθει τρέλα και η αλαζονεία, αυτό παρακολουθούμε με τους μπλε. Αν γυρίσουμε τα επεισόδια πίσω που κατέβαιναν πολύ χαλαροί για να παίξουν, από τη στιγμή που άρχισαν να χάνουν έχουν πάθει τρέλα».