Bo για Survivor 4: «Οι Διάσημοι ήταν λίγο καφενείο»

Το κάνανε πολύ ριάλιτι φέτος

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Bo για Survivor 4: «Οι Διάσημοι ήταν λίγο καφενείο»

Καλεσμένος των Roomies ήταν το απόγευμα του Σαββάτου ο Bo και μίλησε για το φετινό Survivor αλλά και για την εμπειρία του στο πρώτο.

«Δεν είναι πολύ ωραία ατάκα αυτή. Όλα τα Survivor είναι δύσκολα. Αν λες ότι το φετινό είναι το πιο δύσκολο από όλα, τότε ακυρώνεις όλα τα προηγούμενα. Μπορεί ένα αγώνισμα να είναι πιο δύσκολο. Αυτό θα το κρίνει ο κόσμος», είπε αρχικά ο Bo.

«Εμείς όταν πήγαμε, το ’17, δε ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Τώρα τα παιδιά είναι διαβασμένα, ξέρουν τι θα δούνε. Δεν καταλάβανε που πηγαίνανε. Είναι πιο ριάλιτι τώρα. Ειδικά οι Διάσημοι, φέτος, στην αρχή ήταν λίγο καφενείο».

Για τα κιλά που έχασε στο Survivor, αποκάλυψε: «Έχασα 34 κιλά σε 1μιση μήνα. Ήμουν αργός στην αρχή γιατί ήμουν βαρύς».

«Δεν υπάρχει διάθεση για φλερτ στο Survivor, η Ευρυδίκη με τον Βασάλο ήταν προς το τέλος που γνωρίστηκαν» πρόσθεσε ο Bo. Δείτε το τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου.

Bo: «Δεν θα με χάλαγε να βρεθώ στο Survivor. Η Βαλαβάνη κοιτάει για εισιτήρια»

Ο αγαπημένος ράπερ Bo, μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στo Survivor, ενώ την ίδια στιγμή, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει ήδη αρχίσει να κοιτάει για εισιτήρια.

Ο Bo αναφέρθηκε στο φετινό Survivor και ξεκαθάρισε πως οι Διάσημοι χρησιμοποιούν τη δικαιολογία της ηλικίας γιατί δεν είναι πολύ δυνατοί αγωνιστικά -δείτε εδώ πώς θα λύσει η παραγωγή το συγκεκριμένο ζήτημα -, ενώ είναι βέβαιος πως αν έμπαινε τώρα στο ριάλιτι επιβίωσης θα τους κέρδιζε όλους.

«Δεν θα με χάλαγε να βρεθώ στο Survivor. Η Βαλαβάνη κοιτάει για εισιτήρια. Την ηλικία τη χρησιμοποιούν ως δικαιολογία οι παίκτες, εγώ στο Survivor έπαιξα με πολύ νεότερα παιδιά από μένα.

Ο Θεός μου έδινε ώθηση να συνεχίσω μέσα στο Survivor. Είναι ανεξήγητο φαινόμενο να περνάς τόσο άσχημα και να μη θες να φύγεις», είπε χαρακτηριστικά ο ράπερ.