Survivor 4: Αυτή είναι η σύντροφος του Αλέξη Παππά

Είναι η ξανθιά καλλονή που του στέλνει τα μηνύματα στα έπαθλα επικοινωνίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Αυτή είναι η σύντροφος του Αλέξη Παππά

Ο Αλέξης Παππάς αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών για το Survivor 4 και όχι άδικα αφού, το περιστατικό με το ξενοδοχείο και την ποινή στην Μπλε ομάδα ήταν εξαιρετικά σοβαρό.

Τον τελευταίο καιρό έχουμε παρατηρήσει πως στα έπαθλα επικοινωνίας ο γοητευτικός ηθοποιός λαμβάνει πολύ ένθερμα μηνύματα από μία φίλη του με το όνομα Αλέσια. Μετά και από το τελευταίο έπαθλο έγινε ξεκάθαρο πως πρόκειται για την σύντροφό του, αφού οι συμπαίκτες του, του έκαναν πλάκα λέγοντάς του πως είναι φουλ ερωτευμένη μαζί του.

Το Youweekly.gr, έψαξε και βρήκε την Αλέσια στα social media για να επιβεβαιώσει την σχέση της με τον Αλέξη Παππά. Άλλωστε δε σας έχουμε απογοητεύσει ποτέ στα θέματα Survivor και δεν έχουμε σκοπό να το κάνουμε τώρα.

Η σύντροφος του Αλέξη Παππά του Survivor

Η Αλέσια, δεν είναι Ελληνίδα, κάτι που βέβαια φαίνεται και από τα μηνύματα που στέλνει στα αγγλικά στον Αλέξη Παππά. Επιπλέον δεν μένει στην Ελλάδα μιας και δραστηριοποιείται στο εξωτερικό.

Survivor Παππάς

Η ξανθιά καλλονή ασχολείται με την αρχιτεκτονική και το design εσωτερικών χώρων και οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο Instagram είναι μία και μία.

Αλέξης Παππάς Αλέσια

Κάπου εδώ όμως έρχεται το καλό. Η ίδια η Αλέσια επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Αλέξη Παππά με μία φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της πριν από μερικές μέρες, όταν ο ΣΚΑΪ έδειξε το επεισόδιο με το έπαθλο επικοινωνίας της Μπλε ομάδας.

Συγκεκριμένα, πόσταρε ένα στιγμιότυπο από τη στιγμή που ο Αλέξης Παππάς διαβάζει το γράμμα της και στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε πόσο πολύ της λείπει.

Μάλιστα, στην φωτογραφία φαίνεται η φράση «Το τέλος της αρχής μιας ιστορίας αγάπης», κομμάτι από το γράμμα της στον ηθοποιό.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι σχολίασαν την εν λόγω ανάρτηση και έκαναν πολύ όμορφα σχόλια στην Αλέσια για τη σχέση της με τον Αλέξη Παππά.

Αλέξης Παππάς σύντροφος

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram