Survivor 4 - Ντάφυ: Οι απίστευτες δηλώσεις μπροστά στην κάμερα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

"Ίσως κάνω κάτι περίεργο για σένα μόνο Δήμητρά μου επειδή μου λείπεις"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Ντάφυ: Οι απίστευτες δηλώσεις μπροστά στην κάμερα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πέρασε για κάποιους πολύ ρομαντικά, με το ταίρι της, αλλά και για κάποιους άλλους, όπως τον Τριαντάφυλλο που βρίσκεται στο Survivor, πολύ... μοναχικά.

Η παραγωγή στις 14 Φεβρουαρίου φρόντισε να αναρτήσει βιντεάκια των παικτών που δίνουν τις δικές τους ευχές για την γιορτή των ερωτευμένων αλλά και που απευθύνονται στους δικούς τους έρωτες που είναι μακριά. Όλες ήταν μοναδικές - και μπορείτε να τις δείτε εδώ - αλλά μία ξεχώρισε, αυτή του Ντάφυ φυσικά!

Ο Τριαντάφυλλος, το Survivor και η ημέρα των ερωτευμένων

"Σήμερα, 14 Φεβρουαρίου, παιδιά να περάσετε ωραία με αυτούς που αγαπάτε, με αυτούς που είστε ερωτευμένοι. Σκεφτείτε κάτι ωραίο. Δήμητρα και μου κι εγώ θα σε σκεφτώ, σε σκέφτομαι συνέχεια, σ'αγαπώ πολύ μου λείπεις. Θα σκεφτώ κάτι πολύ έξυπνο σήμερα, ίσως και κάτι πονηρό Δήμητρά μου, θα πάω στην ζούγκλα να χαθώ προς τα μέσα, ίσως κάνω κάτι περίεργο σήμερα για σένα και μόνο Δήμητρά μου, μου λείπεις, μου λείπει όλο το στιλ σου και ξέρεις πολύ καλά πιο πολύ τι μου λείπει", δήλωσε ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα του Survivor.

Αυτή είναι η σύζυγος του Τριαντάφυλλου

Πρόκειται για την Δήμητρα Σιαμπάνη, κατάγεται από το υπέροχο Πόρτο Ράφτη και εκεί μένουν μαζί με τον σύζυγό της και τον γιο της! Η Δήμητρα εργάζεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός!

Ντάφυ γυναίκα Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!